Megvan a Vanilla Ice-ról készülő film főszereplője

2020/07/24  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu, MTI

Dave Franco (pl. Szemfényvesztők, Dokik) alakítja Vanilla Ice-t a rapper életéről készülő zenés filmben. A színész erről az Insider.com portálnak adott interjújában beszélt.

Megvan a Vanilla Ice-ról készülő film főszereplője

A To the Extreme című film szereplőválogatását már 2019 januárjában meghirdették, de Dave Franco most először nyilatkozta, hogy megkapta a rapper szerepét. Mint mondta, a készülő produkció hangulatában a fivére James Franco által rendezett, A katasztrófaművész című vígjátékhoz hasonlít, amely arról szólt, hogyan forgatta le Tommy Wiseau A szoba című kultfilmjét.

A Vanilla Ice-ról szóló film, amely a rapper debütáló, 1990-es albumának címét kapta, jelenleg az előkészítési fázisnál tart a pandémia miatt. Dave Franco azonban elmondta, hogy rendszeresen beszél telefonon a rapperrel, aki nagyon segítőkész, és sok dolgot árul el az életéről, ami segítheti a szerep megformálásában.

A film attól kezdve követi Vanilla Ice életét, hogy kimaradt a középiskolából, és autókat árult Dallasban, egészen addig, amíg elkészült első lemeze, és fel kellett dolgoznia a hirtelen rászakadt népszerűséget.

Az 52 éves Vanilla Ice, akinek eredeti neve Robert Matthew van Winkle, egészen kis gyermekként magára maradt. Első nagy sikere az Ice Ice Baby című szám volt, amit Magyarországon a Kinder Pingui reklámjában csendült fel, "Ájsz Ájsz Pingvin" átírással :) Több játékfilmben is szerepelt, köztük az Ice Baby és az Apa ég! című vígjátékokban.

Dave Franco The Rental című horrorfilmje, amellyel rendezőként debütál, Amerikában a hétvégétől tekinthető meg az online streamingszolgáltatóknál.

Bónusztrack: ez megvan? :D

 

Vanilla Ice, rapper, Dave Franco, film, To the Extreme

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek