Live CovAid 2021 – online jótékonysági koncert az egészségügyben dolgozókért

Live CovAid 2021 – online jótékonysági koncert az egészségügyben dolgozókért

Zenészek, táncosok és segítő szándékú civilek fogtak össze, hogy életre hívják a "Live CovAid 2021" segélykoncertet.
 
Ha az a vágyad, hogy a Piramis köszöntsön fel a szülinapodon, nincs akadálya

Ha az a vágyad, hogy a Piramis köszöntsön fel a szülinapodon, nincs akadálya

Nem mindennapi akció indult el hazánkban is: személyre szabott videóüzenetet rendelhetünk ismert magyar zenészektől (is). A hírességek egy rövid online üzenetben tolmácsolhatják párodnak, családtagjaidnak, barátaidnak a születésnapi köszöntést, az esküvőről vagy a...
 
 
Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra

Fábián Juli kamaszkori rajzait nyomják a pólókra

Az eddigi kettő mellett még két, különleges minta válik elérhetővé a savethebackstage.hu kínálatatában.
 
Jók a fények, igaz? Gondolj most arra, aki beállította őket... (ITI FB)

Az Intim Torna Illegál is beszállt a zeneipari háttérmunkások megmentésébe

A #savethebackstage kampány a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. A kampány első felvonásában a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet támogatni. Most itt a...
 
Fotó: Weszely Ernő/FB

400 ember 500 forintja: Ernő bácsi segítséget kér

Weszely Ernő 67 éves. Tizenegy éves korára teljesen megvakult, ez mégsem gátolta meg abban, hogy zenei pályára lépjen: 1971 óta hivatásos zenészként dolgozik. Tagja volt a Budapest Ragtime Band-nek, 2002-ben eMeRTon díjjal tüntették ki, békeidőben a Centrál Színház alkalmazta,...
 
David Guetta dubaji lakos bulit tart a helikopter-leszállón

David Guetta dubaji lakos bulit tart a helikopter-leszállón

Az elképesztő kialakítású Burdzs al-Arab helikopter-leszállóján fölállított színpad a naplemente és a város fényeiben fürdik majd, szól a zene – te meg mindezt ingyen végignézheted a dj YouTube csatornáján.
 
 
A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

Jótékonysági kezdeményezés indul #savethebackstage néven a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került zene- és rendezvényipari munkavállalók megsegítésére. A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány gondozza és osztja szét a rászorulóknak.
 
Amikor a kórházi dolgozók Presser-dalt énekelnek ♥

Amikor a kórházi dolgozók Presser-dalt énekelnek ♥

A koronavírus járvány ellátásban március óta kiemelt feladatokat ellátó Országos Korányi Pulmonológiai Intézet dolgozói közös dallal tisztelegnek minden egészségügyben dolgozó kolléga előtt, megköszönve áldozatos munkájukat.
 
Eladó a STRAND Fesztiválon készült, nagyon balatonos közösségi alkotás!

Eladó a STRAND Fesztiválon készült, nagyon balatonos közösségi alkotás!

December 20-án, a Jónak lenni jó! Műsorának egyik kiemelt tételeként lehet majd licitálni a legnagyobb balatoni festményre, amelyet a MOL Nagyon Balaton felkérésére augusztusban a fiatal képzőművész, Labrosse Dani képzőművész a STRAND Fesztivál közönségével közösen készített.
 
Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a...
 
Nem csak Kevin marad egyedül karácsonykor...

Nem csak Kevin marad egyedül karácsonykor...

A Fesztivál Önkéntes Központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében az ünnepek alatt is folytatódik az a program, melyet a magányos idősek megsegítésére hívtak életre tavasszal, a pandémia kezdetekor.
 
Respect, Rózsaszín Pitbull – adj te is egy bélást!

Respect, Rózsaszín Pittbull – adj te is egy bélást!

Ne ítélj elsőre: a hírhedt lókötők most bajba jutott zenésztársukon szeretnének segíteni.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek