Csipáék a jég hátán segítenek a rászorulókon

2018/12/13  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Két év után új lemezzel jelentkezik a Hooligans: a Jég hátán című korong december 17-tén jelenik meg –, aznap a Kerepesi úti MOL töltőállomáson az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben gyűjtést is szerveznek a zenészek, egy-egy adag meleg étellel támogatva a rászorulókat. Ugyanitt dedikálás lehetséges.

Csipáék a jég hátán segítenek a rászorulókon

A Hooligans Jég hátán című albuma címadó dalát már ismerheti a közönség.

A klipes nóta szeptember végén debütált a banda YouTube csatornáján, azóta pedig több mint 400 ezres megtekintésnél jár, ami nem véletlen, hiszen a zenekar utoljára 2016-ban jelentkezett új dalokkal.

„Az elmúlt két évben a koncertezés mellett dupla DVD-vel és egy dupla válogatás albummal jelentkeztünk. Épp itt volt az ideje, hogy új dalok szülessenek” – mondja Tóth Tibi„Az intróval együtt 10 dal jelenik meg a Jég hátán albumon. Nagyon friss hangzással jelentkezünk, hiszen a koncerteken is van állandó billentyűsünk, így ennek a hangszernek is teret adtunk ezúttal.”

A vadonatúj CD megjelenése napján 17 órától Budapesten, a Kerepesi úti MOL kúton tartanak közönségtalálkozót a zenészek, ahol az új album dedikálása mellett az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben gyűjtenek a rászorulóknak: egy CD áráért egy adag meleg ételt biztosítanak a nélkülözők számára, az összegyűlt összeget pedig a Szent István téri Bazilikánál található adománypont közös perselyébe adják.

„Én sokszor adakozom év közben is, ha épp kérnek tőlem, de karácsony közeledtével szívesebben adnak az emberek. Mi erre szeretnénk lehetőséget adni, és egy olyan helyre eljuttatni az adományt, ami tényleg életmentő is lehet akár” – magyarázza Csipa. „Ne higgyük, hogy csak hajléktalan lehet rászoruló. Sokan az ételosztáskor jutnak meleg ételhez így télvíz idején.”

A lemezmegjelenés után sem dőlnek hátra a zenészek: az új korong dalai közül a Félig ébren című számhoz még idén leforgatnak egy klipet, és már javában készülnek a március 16-i Aréna showra is, amellyel kapcsolatban azt ígérik, hogy Magyarország eddigi leglátványosabb rock koncerte lesz.

„Majd három évvel ezelőtt nagyon magasra tettük magunknak a lécet az akkori Aréna koncertünkkel. Igyekszünk ezúttal is mindenkit elkápráztatni és egy olyan koncertet adni, ami egy újabb mérföldkő a zenekar életében” – mondja Endi.

Hooligans, Jég hátán, új album, jótékonyság, Aréna, koncert

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek