S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

2020/05/04  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu, MTI

London, Cornwall és Los Angeles – Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert. Ők vették fel a Queen szerintünk legtöbbet "alkalmazott" dalának karanténverzióját.

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

Őszintén szólva, a "karanténverzió" szótól és az osztott képernyős klipektől már enyhén allergiás állapotba kerülünk, de megértjük, persze, és csináljuk jobban, ha tudjuk...

A Queen "We Are the Champions" című dalának mobiltelefonnal felvett verziója szerencsére – vagy sajnos – másfajta felvételeket is használ vágóképekként, így kerülhetett bele egy magyar mentőautó is. A dalt két hete mutatták be Brian May Instagram-oldalán, akkor a tagok mindegyike otthonában adta elő a maga részét.

Mivel az együttes és Adam Lambert a világjárvány miatt kénytelen volt idei európai koncertkörútját jövőre halasztani, azt remélik, az új kislemez "a csalódott rajongókat is megvigasztalja valamennyire".

A dal címének "átköltéséből" (You Are The Champions) és a mentő emlegetéséből már mindenki rájöhetett, hogy a dal az egészségügyi dolgozóknak mond köszönetet a Covid 19 ellen folytatott hősies küzdelmükért.

Az immár hivatalosan is megjelent dal bevételeit az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) Covid-19 segélyalapjának (Solidarity Response Fund) szánják.

 

Egyébként a J. K. Rowling, a Harry Potter-regényfolyam szerzője egymillió fontot (402 millió forint) adományozott azoknak a karitatív szervezeteknek, amelyek a járvány miatt legnehezebb helyzetbe került embereken segítenek. Az összeg fele a Crisis nevű szervezeté, amely hajléktalanokat segít, a másik fele a Refuge-é, ők a kapcsolati erőszak áldozatainak nyújtanak menedéket.  Az író a Twitteren tette közzé az adományozás hírét szombaton, a nemzetközi Harry Potter-napon, melyet még 2012-ben jelöltek ki az akkori miniszterelnök, David Cameron javaslatára. Azért esett a választás május 2-ára, mert ezen a napon győzte le az ifjú varázsló regénybeli ellenfelét, a gonosz Voldemortot.

 

Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!

 

Fotó: queenonline.com

Most bárki együtt zenélhet a Queen zenészével, de tényleg!

A "Jam With Brian" (#JamWithBri) kihívás a Queen hivatalos Twitterén indította Brian May.
 

 

Hadi Karimi legújabb 3D szobra: Freddie Mercury

Elkészült az extrém művész legújabb 3D szobra: Freddie Mercury

Hadi Karimi legutóbbi munkája, Kurt Cobain után most a Queen nagyságát formázta meg.
 

 

Brian May, Roger Taylor, Adam Lambert, klip, karanténverzió, We Are the Champions, egészségügyisek

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek