Menopauza 1170x180

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

2020/05/04  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu, MTI

London, Cornwall és Los Angeles – Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert. Ők vették fel a Queen szerintünk legtöbbet "alkalmazott" dalának karanténverzióját.

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

Őszintén szólva, a "karanténverzió" szótól és az osztott képernyős klipektől már enyhén allergiás állapotba kerülünk, de megértjük, persze, és csináljuk jobban, ha tudjuk...

A Queen "We Are the Champions" című dalának mobiltelefonnal felvett verziója szerencsére – vagy sajnos – másfajta felvételeket is használ vágóképekként, így kerülhetett bele egy magyar mentőautó is. A dalt két hete mutatták be Brian May Instagram-oldalán, akkor a tagok mindegyike otthonában adta elő a maga részét.

Mivel az együttes és Adam Lambert a világjárvány miatt kénytelen volt idei európai koncertkörútját jövőre halasztani, azt remélik, az új kislemez "a csalódott rajongókat is megvigasztalja valamennyire".

A dal címének "átköltéséből" (You Are The Champions) és a mentő emlegetéséből már mindenki rájöhetett, hogy a dal az egészségügyi dolgozóknak mond köszönetet a Covid 19 ellen folytatott hősies küzdelmükért.

Az immár hivatalosan is megjelent dal bevételeit az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) Covid-19 segélyalapjának (Solidarity Response Fund) szánják.

 

Egyébként a J. K. Rowling, a Harry Potter-regényfolyam szerzője egymillió fontot (402 millió forint) adományozott azoknak a karitatív szervezeteknek, amelyek a járvány miatt legnehezebb helyzetbe került embereken segítenek. Az összeg fele a Crisis nevű szervezeté, amely hajléktalanokat segít, a másik fele a Refuge-é, ők a kapcsolati erőszak áldozatainak nyújtanak menedéket.  Az író a Twitteren tette közzé az adományozás hírét szombaton, a nemzetközi Harry Potter-napon, melyet még 2012-ben jelöltek ki az akkori miniszterelnök, David Cameron javaslatára. Azért esett a választás május 2-ára, mert ezen a napon győzte le az ifjú varázsló regénybeli ellenfelét, a gonosz Voldemortot.

 

Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!

 

Fotó: queenonline.com

Most bárki együtt zenélhet a Queen zenészével, de tényleg!

A "Jam With Brian" (#JamWithBri) kihívás a Queen hivatalos Twitterén indította Brian May.
 

 

Hadi Karimi legújabb 3D szobra: Freddie Mercury

Elkészült az extrém művész legújabb 3D szobra: Freddie Mercury

Hadi Karimi legutóbbi munkája, Kurt Cobain után most a Queen nagyságát formázta meg.
 

 

Brian May, Roger Taylor, Adam Lambert, klip, karanténverzió, We Are the Champions, egészségügyisek

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek