Hova tartunk? Kikötünk majd valahol? Lugosi Dani és Agócs Márton friss kollabja sok kérdést vet fel

Lugosi Daninak és Agócs Mártonnak NEM KELL semmi...

Mindkét előadónak mindig volt a célja, hogy ne csak szórakoztató legyen a zene, hanem a tartalom is jelentéssel bírjon, saját élmények inspirálták a közös szerzeményt is. Most egy közös dallal tartják magukat elveikhez.
 
Gyémánt Bálinték sárkányt táncoltattak az Operaházban

Gyémánt Bálinték sárkányt táncoltattak az Operaházban

Hamarosan megjelenik a Gyémánt Bálint Trió Vortex of Silence című lemeze. Az album bevezető dalához az Operaházban forgattak élőben rögzített videót. A lemezbemutató koncert 2024. február 16-án lesz a Müpában.
 
 
Mi lesz a hip hoppal 50 év múlva?

Mi lesz a hiphoppal 50 év múlva?

A hiphop születésének fél évszázados jubileumát ünnepli vadonatúj, „6 betű" című dalával az összművészeti ág egyik itthoni meghonosítója, az Animal Cannibals. A srácok a jövő technológiájával próbálták megjósolni, milyen lesz a zeneipar 50 év múlva.
 
Fotók: Erős és Spigiboy

Húsz év után tüköremberekkel tért vissza az R-Go sláger

Épp húsz évvel az első feldolgozás után Erős Attila és Spiegelhalter László, azaz Spigiboy újra feldolgozták az R-GO nagy sikerű klasszikusát, amivel 2004-ben már letarolták a hazai zeneporondot, az új verzióhoz pedig Sári Évit kérték fel közreműködőnek.
 
A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

Új dallal és a hozzá tartozó videóklippel jelentkezett a Tankcsapda. A ’Pesten megjelent Isten’ c. dalt élőben először, a Budapest Parkban hallhatják a rajongók szeptember 22-én.
 
Szeptemberi nők – Csoóri Sándor-verset zenésített meg Csorba Lóci

Szeptemberi nők – Lóci Csoóri Sándor-verset játszik

Csoóri Sándor Szeptemberi nők című versének zenés feldolgozásával jelentkezett a Lóci játszik.
 
 
STRAND Allstars: Miénk ez a cirkusz

STRAND Allstars: Miénk ez a cirkusz

STRAND Allstars néven az LGT 40 éves dalát dolgozta fel a Margaret Island, Schoblocher Barbara, a Valmar és az eredeti előadók közül James, vagyis Karácsony János.
 
A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau

A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most Berlin egyik legaktuálisabb alt-pop r&b előadójával, a német-japán Mulay-al alkotott. Ennek végeredménye lett az...
 
Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe,...
 
Fotó: Nagyházu Dávid

Ebből dalt kell csinálni – egy évig készült a Tankcsapda új száma

Kilenc hónap után új dallal és videóklippel jelentkezett a Tankcsapda. Az ’Ez a nap az a nap’ a végleges hangzását és szövegét, sőt még a címét is több mint egy év után nyerte el.
 
Az AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A francia AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most a sokak által ismert ’AIR’ lemez, a ’Moon Safari’ női hangjával Beth Hirsch-sel alkotott. Ennek végeredménye az ’Ethereal’ lett, amely nosztalgikus,...
 
Hátrakötött kézzel jelentkezik új dallal a Fatal Error

Hátrakötött kézzel jelentkezik ébresztő dallal a Fatal Error

Hosszabb kihagyás után új dallal és videoklippel jelentkezik a Fatal Error. A zenekar 2021-ben jelentette meg legutóbbi duplalemezét, amit a tavalyi évben meg is túráztatott országszerte. Az idei év eleje koncertmentesen telt a csapat számára, ekkor született meg a „Hátrakötött kézzel”.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek