Valentin farvizén: Fck You, I Love You

2021/02/15  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A szerelem és a gyűlölet között nincs akkora távolság, ez Mayer Fanni új dalának címében is megjelenik: F*ck You, I Love You, azaz FYILY. Most már ezt is tudjuk rövidítve közölni :)

Valentin farvizén: Fck You, I Love You

Mayer Fanni – a Follow The Flow vokalistájaként ismerhettük meg – két éve jelentette meg első saját dalát, a Horizont, amely egyből a hazai Viral Top 50 negyedik helyén debütált, de felkerült a Digster Hungary toplistájára is. Azóta megjelent a Grace N Dirt, a Stranger Things és a MISUSE – a FYILY immáron ötödik saját szerzeménye.

„Két éve írtuk meg a demót Kiss Petivel (The Pontiac) egy találkozásról, aminek nincs folytatása, de ott maradnak a vágy és a távolság által egyre csak erősödő érzések: »Látod mit csináltál, szerelmes vagyok, b*szd meg!« Elég hamar szerelembe tudok esni, »halálosan«” – mesélte az énekesnő, aki Londonban rögzítette a dalt Mat Leppanen (The Animal Farm UK) producer segítségével, akivel Fanni a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) nemzetközi mentortáborában ismerkedett meg – amit meg azért tartunk fontosnak kiemelni, hogy a feltörekvő előadók figyelmét felhívjuk a lehetőségre.

A dalhoz készült videóban egy, a valóság és az álomvilág közötti lebegő állapotot szerettek volna ábrázolni, a konkrét történetmesélés helyett inkább érzetekre és impressziókra építve.

A klip rendezője Szabó Szonja, az operatőr Dobray Máté.

Éppen ma emlegettünk Pinket, találtunk Mayer Fanni lejátszási listájában – kedvenc előadója – egy hozzá kötődő számot is:

 

 

Mayer Fanni, Valentin-nap, FYILY

 

 

Szólj hozzá!


Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott Grammy-gála is

Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a nagy nyilvános események vagy csúsznak, vagy törlik őket, esetleg közönség nélkül rendezik meg: a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku...

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Új koncertek