Visszatért Császár Előd

2021/02/12  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Tiltott szerelem... dúdolod? Császár Előd ikonikus trackje vadonatúj formában, Nikával és Lotfi Begivel tért vissza.

25 év után visszatért Császár Előd

Negyed évszázad után Császár Előd újraénekelte a szerzeményt, ezúttal azonban Eördögh Alexa helyett (az énekesnő 2004-ben visszavonult) Veres Mónika, vagyis Nika volt a duettpartnere. Az eMeRTon-díjas énekesnő Majka és Curtis oldalán is hatalmasat szólt, a tavaly júliusban debütált „A csúcson túl" már tízmilliós nézettség felett jár a YouTube-on.

Így szólt az eredeti duett:

A szám leporolásának ötlete egyébként Előd barátnőjének, Kiss Rachelnek köszönhető, aki kreatív producerként kísérte végig az alkotói folyamatot. A klip képi elemeit az első kockától az utolsóig Császár Előd rajzolta, aki a grafikai munka mellett a vágást is magára vállalta.

Lotfi Begi keze alatt például a „Régi nyár" is újjászületett, de a dj-producer nevéhez köthető számtalan pop-remix, amik a sláger- és a lejátszási listák csúcsáig jutottak.

 

Császár Előd nem rég tért vissza Amerikából, ahol Shane54 néven zenélt, elektronikus zenei DJ-ként bejárta a világot, az amerikai dance listát pedig hosszú ideig vezette Myonnal közös dala. Hazai felbukkanása 2019-ben nem volt túl zökkenőmentes, erről a belinkelt cikkekben írunk, valamint azt is elmeséljük az ifjabb generációnak, hogyan és miért ragadt be az emberek emlékezetébe a neve... Bár a pólós cikkben nem bántunk vele kifejezetten kesztyűs kézzel – eléggé kicsapta a biztosítkot –, úgy gondoljuk, ennyi év után mindenkinek jár még egy vagy több (zenei) esély.

 

Eltűnt Császár Előd a nagyközönség elől

 

Császár Előd pólója

Császár Előd, Lotfi Begi, Nika, Tiltott szerelem

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek