Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

2024/04/13  ·   Könyvajánló   ·  Lenti Barnabás

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.

Könyvet írt Révész Sándor

„Örülő szívvel jelentem, hogy a Helikon Kiadó gondozásában a közeljövőben jelenik meg az Ezt én választottam című önéletrajzi könyvem, melyben – többek között – mesélek a sorsszerű terelésről, amely futószalagra tett tizenhat éves korom körül, és a mai napig tart. A több mint négyszáz oldalas könyv írása közben – immáron hetvenévesen – ért a felismerés, hogy éveim gyarapodása közepette, külső és belső emlékeimben ifjodtam meg" – jelentette be a megjelenést Révész Sándor a hivatalos Facebook oldalán.

Az utóbbi időben betegsége miatt kevés színpadi megjelenése volt. 2021. novemberében Bódi Magdi jubileumi koncertjének vendége az eredeti Generál együttes volt. Ekkor természetesen néhány dal erejéig Révész is színpadra lépett. (Erre a koncertre bár volt jegyem, éppen tartó covidom miatt nem tudtam elmenni. Azóta is bánom.) 2022 márciusában aztán érkezett a hír: Révész Sándor sztrókot kapott. Ezek után kevesebb nyilvános megjelenése volt, azonban egy dal erejéig visszatért és reményt adott minden hasonló helyzetben lévő embernek:

Most pedig egy 444 oldalas könyvben írja meg történetét, amely előreláthatóan május 28-án jelenik meg. A könyv megjelenéséhez egy könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozó is társul aznap 18.00-kor a Muzikum Klubban, amelyen mi már szinte biztos, hogy ott leszünk. Üröm a nagy örömben, hogy ez az esemény már megtelt, de a könyv IDE KATTINTVA előjegyezhető.

 

Révész Sándor, könyv, Muzikum, könyvbemutató

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek