Egyetlen dal – de tizenkét percben

2021/11/12  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Nagaarum egy single EP-vel jelentkezett. Bár nézőpont kérdése, hogy miként hívjuk, mert bár egyetlen dal, de tizenkét percig szól...

Egyetlen dal – de tizenkét percben
Az éppen vendégénekesekkel – és ezért kicsit lassabban – készülő [Rn]s2 címre keresztelt huszadik lemez felvezető tételéről van szó, ami eredetileg nem szerepelt a dalok között, viszont jól bemutatja a hangzást és a hangulatot – így bónusz dalnak tekinthető. A Marie Curie, kétszeres Nobel-díjas lengyel tudós tiszteletére komponált anyag 2022 elején érkezik CD-n. Az [Rn] szövege ez esetben magyarul íródott, és csak Naga énekel rajta, az [Rn]s2 azonban több nyelven fog megszólalni. 
A kazettakiadvány  érdekessége az – mármint azonkívül, hogy kazetta –, hogy exkluzív fatokot kapott, ami egyelőre limitált példányszámban rendelhető.
Nagaarum, kazetta

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek