Mamma Mia!

Halestorm – Back From The Dead

2022/05/10  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Ez a címe az amerikai Grammy-díjas hard rock banda ötödik stúdióalbumának. A Halestorm 2022. november 14-én lép fel a Budapest Arénában.

Fotó: Halestorm/Fb

A 'Back From The Dead' címre keresztelt korongot a világjárvány előtt három hónappal kezdték készíteni, és az egyszerű dalszerzésből hamar a túlélés kérdésévé vált a zenekar számára.

Lzzy Hale énekesnő így emlékezett vissza erre az időszakra:

„A lezárások miatt nem tudtunk fellépni, így turnézni sem. Ekkor én nagyon mélyre kerültem, identitásválságba estem. Ez a lemez annak a története, ahogyan kimásztam a gödörből. A mentális egészség megőrzésének, a túlélésnek, a megváltásnak, önmagunk újrafelfedezésének és az emberiségbe vetett hit fenntartásának az útja."

A tavaly augusztusban megjelent a címadó dal és a februárban közzétett „The Steeple" egyből közönségkedvenc lett, emellett pedig a szakma elismerését is elnyerte a Rolling Stones magazin így jellemezte: "egy harapás, katartikus üvöltés az akadályok akár a halál leküzdéséről".

2022. novemberében az Alter Bridge vendégeként lépnek fel a Mammoth WVH társaságában:

Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm, Mammoth

 

 

 

 

Alter Bridge, Halestorm, Mammoth WVH, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek