A koncertstop alatt segédmunkásnak állt Kökény Attila

2020/08/04  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A népszerű énekes – aki egyébként idén, 44 évesen lett nagypapa – a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.

A koncertstop alatt segédmunkásnak állt Kökény Attila

"...nem tudtuk, hogy meddig fog tartani ez a zűrzavar, úgyhogy jobbnak láttuk, ha bebiztosítjuk magunkat, mert mindannyian pénzből élünk, nekem pedig szükségem volt a bevételre" – magyarázta a bulvárlapnak az énekes, aki mostanra azonban újra visszatért a színpadra, és kisebb, U500 bulikon szórakoztatja a közönséget.

Augusztus 13-án például egy igen különleges koncertje lesz a Lurdy Moziban: zenekarával vaksötétben fognak játszani. Különleges élmény lesz, megtapasztalhatod, hogy az élőzene mennyivel jobban elvarázsol, hogy ha a színpadi show nem vonja el a figyelmed...

Jegyvásárlásoddal pedig a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segítheted, s ezáltal te is részese lehetsz annak a közösségi élménynek, melynek során száz és száz újabb és újabb könyv kerül majd a vak és látássérült személyek számára elérhetővé emberi hangon felolvasott formában.

 

 

karantén, covid-19, koncertstop, programtörlések, Kökény Attlia, koncertek vaksötétben, segédmunka

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek