Demjén-, Presser Gábor- és Zorán-koncertek: the show must go on!

2020/05/13  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Tegnap az ORI vezetőjének véleményét közvetítettük, most, a HAON Hajdú megyei hírportálnak köszönhetően, Szabó Béla, a Gag Management Kft. ügyvezetője álláspontját közöljük.

Fotó: haon.hu

A cég többek között Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Zorán, Koncz Zsuzsa, Presser Gábor és Tóth Vera – elsősorban vidéki – koncertjeit szervezi.

Az interjúban elmondta, hogy – nekik is – több mint féléves előkészítő munkájuk ment veszendőbe, annak minden előfinanszírozási vonzatával együtt. Ez június elsejéig tizenöt koncertjüket érintette, a többivel még várakozó állásponton vannak. S amikor többesszámban beszélünk, akkor nem csak a szervezőkről és a művészekről van szó, hanem a technikai szolgáltatókról, technikusokról, szállítókról is, hiszen ők is jelenleg munka és bevétel híján vannak.

Ennek ellenére – vagy éppen emiatt – nem adják fel: a csapat minden erejével azon van, hogy a közönség maradjon élmények nélkül, egyetlen koncertjük sem marad el. Keresik az új dátumokat, egyeztetnek az előadókkal és a helyszínekkel, s mindeközben bonyolítják a jegyvisszaváltásokat is. A már említett turnék folytatásán túl ősszel még csatlakozik hozzájuk Dés László, a jubileumát ünneplő Cotton Club Singers, Hobó, a Szécsi Pál-emlékkoncert-produkció és Karácsony János James is.

"The show must go on! Avagy: indulunk új csodákat látni…” – zárta le a HAON interjúját az ügyvezető.

 

 Nincs szükség a magyar könnyűzenére?

Nincs szükség a magyar könnyűzenére?

A zeneiparban dolgozó barátoknak szánta posztját Posztobányi Andor, az ORI vezérigazgatója, és tényleg: számos zeneiparban dolgozó ismerőse reagált rá.
 

 

 

 

Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Zorán, Koncz Zsuzsa, Presser Gábor, Tóth Vera, Gag Management Kft

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek