Elmarad a pénteki Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra-koncert

2020/07/22  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A Szabad Tér Színház sajnálattal közölte, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra 2020. július 24-ére meghirdetett EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA koncertje az érvényben lévő beutazási szabályok bevezetése miatt elmarad.

Elmarad a pénteki EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA-koncert

A koncertre vásárolt jegyek és hajójegyek jegyirodáikban másik margitszigeti előadásra cserélhetők, illetve az online vásárolt jegyek, hajójegyek ára online visszaigényelhető jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft felületén július 22. és augusztus 7. között. A visszatérítési igények feldolgozása a határidő után 30 napot vehet igénybe.

A személyesen megvásárolt jegyek, hajójegyek visszaválthatók vagy cserélhetők személyesen, nyitvatartási időben augusztus 7-ig a Bárczy István utcai jegypénztárunkban. Amennyiben közvetlen banki átutalással szeretné visszakapni az elmaradó előadás jegyeinek, hajójegyeinek árát, úgy kérjük, töltse le INNEN és küldje el részünkre a visszautaláshoz szükséges adatokat tartalmazó űrlapot a margitsziget@szabadter.hu e-mail címre augusztus 7-ig!

Így most elmarad az umza-umza :(

Jelen állás szerint a következő előadások még játszmában vannak:

FEDERICO FELLINI 100 – filmzene koncert

Gioachino Rossini: A sevillai borbély

Erkel Ferenc: Bánk bán

Best of Geszti

Fenyő Miklós koncert

BUDAPEST BÁR – vendég: Péterfy Bori

 

 

 

Margitszigeti Szabadtéri Színpad, rogramtörlés, Emir Kusturica, koncert, covid-19

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek