Elmarad a pénteki Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra-koncert

2020/07/22  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A Szabad Tér Színház sajnálattal közölte, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra 2020. július 24-ére meghirdetett EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA koncertje az érvényben lévő beutazási szabályok bevezetése miatt elmarad.

Elmarad a pénteki EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA-koncert

A koncertre vásárolt jegyek és hajójegyek jegyirodáikban másik margitszigeti előadásra cserélhetők, illetve az online vásárolt jegyek, hajójegyek ára online visszaigényelhető jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft felületén július 22. és augusztus 7. között. A visszatérítési igények feldolgozása a határidő után 30 napot vehet igénybe.

A személyesen megvásárolt jegyek, hajójegyek visszaválthatók vagy cserélhetők személyesen, nyitvatartási időben augusztus 7-ig a Bárczy István utcai jegypénztárunkban. Amennyiben közvetlen banki átutalással szeretné visszakapni az elmaradó előadás jegyeinek, hajójegyeinek árát, úgy kérjük, töltse le INNEN és küldje el részünkre a visszautaláshoz szükséges adatokat tartalmazó űrlapot a margitsziget@szabadter.hu e-mail címre augusztus 7-ig!

Így most elmarad az umza-umza :(

Jelen állás szerint a következő előadások még játszmában vannak:

FEDERICO FELLINI 100 – filmzene koncert

Gioachino Rossini: A sevillai borbély

Erkel Ferenc: Bánk bán

Best of Geszti

Fenyő Miklós koncert

BUDAPEST BÁR – vendég: Péterfy Bori

 

 

 

Margitszigeti Szabadtéri Színpad, rogramtörlés, Emir Kusturica, koncert, covid-19

 

 

Szólj hozzá!


Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan vasárnap az Arénában

Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan...

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szakcsi Lakatos Béla emlékére

Sokan sokféleképpen emlékeznek meg az ikonikus zenészről, koncertes oldal lévén mi – több száz koncertje közül – egy '75-ös fellépés relikviáit választottuk – Felvinczy Attila jóvoltából kerültek fel a Facebookra.

Öt év után visszatér Budapestre a Depeche Mode

A Memento Mori (...) világkörüli turné 2023. március 23-án rajtol el Sacramentoban, és 2023. július 28-án ér a Puskás Arénába.
Új koncertek