Ezek a koncertek biztosan elmaradnak!

2020/09/09  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A teljesség igénye nélkül – ezt is elég nekünk megemészteni – pár koncert, amelyeket már biztos nem tartanak meg.

Ezek a koncertek biztoan elmaradnak!

NEOTON
Budai Szabadtéri Színház Csillebérc
2020.09.11.

"Az elmúlt hét járványügyi alakulásai kedvezőtlenül alakították a részvételi kedvet, sok sok levelet kaptunk az előfoglalások vagy a korábban megvásárolt jegyek visszaváltási igénye kapcsán. A koncert így a fellépő művészekkel egyetértésben elhalasztásra kerül: június 13-án pótoljuk! Bízunk abban, hogy jövő nyárra már nyoma sem lesz a mindannyiunk életét befeketítő vírus mizériának és boldogan, biztonságban és felszabadultan tudjuk élvezni a programokat, eseményeket.
A jegyek természetesen érvényesek maradnak az új dátumra, sőt, egy extra ajándék is jár mellé: minden jegyvásárlónak egy-egy újabb jegyet adunk ráadásként a pótelőadásra, amelyet bárkinek oda tud adni ajándékba is!"
BRAINS
Debrecen
2020.09.09.
"Hosszas őrlődés után végül a szervezőkkel közösen úgy döntöttünk, hogy a holnapi Víztorony kertben tervezett koncertünket elhalasztjuk és 2021. május 21-én pótoljuk be, ugyanis a COVID járvány második hullámának hírére többen jelezték, hogy ebben a helyzetben nem éreznék biztonságban magukat. Szívből reméljük, hogy tavaszra már magunk mögött hagyjuk ezt a rémálmot és végre újra együtt bulizhatunk. A már megvásárolt jegyek természetesen az új időpontra érvényesek vagy visszaválthatóak.
Megértéseteket köszönjük, vigyázzatok magatokra!"
BEATRICE
Hódmezővásárhely
2020.09.11.
"A szeptember 11-re tervezett hódmezővásárhelyi koncert sajnos technikai okok miatt elmarad. Megértéseteket köszönjük. A már megváltott online jegyeket visszatérítjük, a nyomtatott jegyek az alábbi helyeken visszaválthatók(Széchenyi Söröző, Felsőpáti Söröző, Delelő Söröző, Center Söröző)."
FRAN PALERMO
Akvárium
2020.09.11.
"Sziasztok! Borzasztóan sajnáljuk, de a pénteki lemezbemutató koncertet betegség miatt le kell mondanunk. Több mint 6 hónapja vártuk már ezt a napot, és biztosan tudjátok, milyen sokat készültünk arra, hogy végre élőben eljátszhassuk Nektek a Crocodile Juice Bar anyagát. De jelenleg felelőtlenség lenne tőlünk, ha megtartanánk ezt a fellépést, hiszen számunkra nagyon fontos a Ti biztonságotok! Ígérjük, hogy amint jobb a helyzet, keresünk egy új dátumot, sőt, a “pótkoncertre” már teljesen új, a lemezhez tartozó B-side dalokkal is készülünk! Az elővételes jegyek visszaváltásával kapcsolatban az Akvárium ad tájékoztatást. Nagyon vigyázzatok magatokra & egymásra!"
2020.09.11.
"Sajnálattal közöljük minden kedves koncertlátogatóval,hogy a pénteki Kretens koncert az S8-ban elmarad az erősödő járványveszély miatt! Sajnos három zenésznek az együttesből olyan súlyos beteg közvetlen hozzátartozója van akire nézve az esetleges fertőzés végzetes következményekkel járhat! Megértéseteket köszönjük!"
"Sziasztok. Sajnos a Punk kultúrális találkozón való rèszvètelt le kell mondanunk. Lebetegedtem, valószínűleg a kislányom hozott haza valamit az oviból. Nem igazán menne az èneklès, ès nem is szeretnèm ezt a mèg nem tudom mit tovább adni senkinek. A baj nem annyira nagy, csak torokfájás, gyengesèg stb... Ami ilyenkor lenni szokott remèlem csak egy egyszerű megfázás. Elnèzèseteket kèrjük, a buli be lesz pótolva, ès ha minden jól megy az idèn kijön egy maxi is. Baráti üdvözlet, ès pacsi. Köszönettel: Lek Gabi, ès a Mig-29 legènysège."

 

elmarad, koncert, koronavírus, neoton, brains, beatrice, kretens

 

 

Szólj hozzá!


Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Két év kihagyás után ma kezdődik az idén 6 napos fesztivál olyan világsztárokkal, mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris vagy Stromae. Számos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mozart Planet: Ingyenes koncertsorozatot tart a Concerto Budapest a Balatonnál

A Concerto Budapest zenekar augusztus 11. és 14. között, csütörtöktől vasárnapig nyolc balatoni helyszínen, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonkeresztúron, Balatonszemesen, Hévízen, Keszthelyen, Révfülöpön, valamint Vászolyon ad ingyenes koncertet. A Mozart Planet programjában két zenekari koncert és hat kamarazenei...

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka közelében; az egyik fajt a 30Y zenekarról nevezték el.
Új koncertek