Ezek a koncertek biztosan elmaradnak!

2020/09/09  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A teljesség igénye nélkül – ezt is elég nekünk megemészteni – pár koncert, amelyeket már biztos nem tartanak meg.

Ezek a koncertek biztoan elmaradnak!

NEOTON
Budai Szabadtéri Színház Csillebérc
2020.09.11.

"Az elmúlt hét járványügyi alakulásai kedvezőtlenül alakították a részvételi kedvet, sok sok levelet kaptunk az előfoglalások vagy a korábban megvásárolt jegyek visszaváltási igénye kapcsán. A koncert így a fellépő művészekkel egyetértésben elhalasztásra kerül: június 13-án pótoljuk! Bízunk abban, hogy jövő nyárra már nyoma sem lesz a mindannyiunk életét befeketítő vírus mizériának és boldogan, biztonságban és felszabadultan tudjuk élvezni a programokat, eseményeket.
A jegyek természetesen érvényesek maradnak az új dátumra, sőt, egy extra ajándék is jár mellé: minden jegyvásárlónak egy-egy újabb jegyet adunk ráadásként a pótelőadásra, amelyet bárkinek oda tud adni ajándékba is!"
BRAINS
Debrecen
2020.09.09.
"Hosszas őrlődés után végül a szervezőkkel közösen úgy döntöttünk, hogy a holnapi Víztorony kertben tervezett koncertünket elhalasztjuk és 2021. május 21-én pótoljuk be, ugyanis a COVID járvány második hullámának hírére többen jelezték, hogy ebben a helyzetben nem éreznék biztonságban magukat. Szívből reméljük, hogy tavaszra már magunk mögött hagyjuk ezt a rémálmot és végre újra együtt bulizhatunk. A már megvásárolt jegyek természetesen az új időpontra érvényesek vagy visszaválthatóak.
Megértéseteket köszönjük, vigyázzatok magatokra!"
BEATRICE
Hódmezővásárhely
2020.09.11.
"A szeptember 11-re tervezett hódmezővásárhelyi koncert sajnos technikai okok miatt elmarad. Megértéseteket köszönjük. A már megváltott online jegyeket visszatérítjük, a nyomtatott jegyek az alábbi helyeken visszaválthatók(Széchenyi Söröző, Felsőpáti Söröző, Delelő Söröző, Center Söröző)."
FRAN PALERMO
Akvárium
2020.09.11.
"Sziasztok! Borzasztóan sajnáljuk, de a pénteki lemezbemutató koncertet betegség miatt le kell mondanunk. Több mint 6 hónapja vártuk már ezt a napot, és biztosan tudjátok, milyen sokat készültünk arra, hogy végre élőben eljátszhassuk Nektek a Crocodile Juice Bar anyagát. De jelenleg felelőtlenség lenne tőlünk, ha megtartanánk ezt a fellépést, hiszen számunkra nagyon fontos a Ti biztonságotok! Ígérjük, hogy amint jobb a helyzet, keresünk egy új dátumot, sőt, a “pótkoncertre” már teljesen új, a lemezhez tartozó B-side dalokkal is készülünk! Az elővételes jegyek visszaváltásával kapcsolatban az Akvárium ad tájékoztatást. Nagyon vigyázzatok magatokra & egymásra!"
2020.09.11.
"Sajnálattal közöljük minden kedves koncertlátogatóval,hogy a pénteki Kretens koncert az S8-ban elmarad az erősödő járványveszély miatt! Sajnos három zenésznek az együttesből olyan súlyos beteg közvetlen hozzátartozója van akire nézve az esetleges fertőzés végzetes következményekkel járhat! Megértéseteket köszönjük!"
"Sziasztok. Sajnos a Punk kultúrális találkozón való rèszvètelt le kell mondanunk. Lebetegedtem, valószínűleg a kislányom hozott haza valamit az oviból. Nem igazán menne az èneklès, ès nem is szeretnèm ezt a mèg nem tudom mit tovább adni senkinek. A baj nem annyira nagy, csak torokfájás, gyengesèg stb... Ami ilyenkor lenni szokott remèlem csak egy egyszerű megfázás. Elnèzèseteket kèrjük, a buli be lesz pótolva, ès ha minden jól megy az idèn kijön egy maxi is. Baráti üdvözlet, ès pacsi. Köszönettel: Lek Gabi, ès a Mig-29 legènysège."

 

elmarad, koncert, koronavírus, neoton, brains, beatrice, kretens

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek