Fogadj örökbe egy zenészt! Fogadj örökbe egy hangszert! csoport alakult a Facebookon

2020/07/18  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Bihari Viki a Tékasztorikkal robbant be a blogoszférába, és amerikai moziba illő fordulattal meg is filmesítették az életét, ráadásul el is játszotta saját magát. Most éppen a zenészek megsegítésén töri a fejét.

Fotó: pexels.com

Megfogalmazása szerint:

"A csoport célja, hogy egymásra találjanak a zenészek és a rajongók. A zenészek, zeneiparban dolgozók kiírhatják, mire van szükségük, mi, a rajongók pedig igyekszünk segíteni a muzsikusoknak.

Hangszer örökbefogadás: jó lenne, ha nem kéne eladniuk a zenészeknek a cuccaikat, illetve senkinek sem, aki ebben a szektorban dolgozik. Fogadjunk örökbe közösen cuccokat, így a tulaj is boldog marad, mi pedig tettünk valami jót!

Nézzük meg, mivé fejlődik a csoport, az én szándékom az, hogy karoljuk fel a zenészeket, és azokat is, akik a háttérben dolgoznak, és jelenleg munka nélkül maradtak."

Egy további posztban pedig hozzáteszi:

"Kedves Zenészek, zeneiparban dolgozók!

Akkor tudunk segíteni, ha konkrétan fogalmazzátok meg a szükségleteiteket!
Ha pénzt szeretnétek kapni tőlünk, tök oké, léci írjátok ki, hogyan, hova utalhatunk!
Ha eszköz kell, azt is léci konkrétan írjátok ki!
Ha bármi más kell, az is legyen itt tételesen, mert sokkal könnyebb konkrét szükségleteket kielégíteni, mint gondolatot olvasni!
Köszönöm és hajrá, azért vagyunk itt, hogy segítsünk, kérni nem ciki, és adni sem."
Amit még felajánl, az a saját FB oldalának a nézettsége:
"Szeretnék hetente 1 zenésszel beszélgetni itt nálam, a lakásban, és szeretném, ha a beszélgetést élőben nyomnánk.

Miért lenne jó ez a zenésznek?

Elérhet nagyjából százezer embert az oldalamon, elmondhatja, mire van szüksége, az élő adás alatt és utána is lehet neki utalni, illetve hozhat egy személyes tárgyat-dobverő, maci, sörös doboz, pengető, akármi-, amire pedig kommentben lehetne licitálni.

Kérem, aki jönne, írjon a bihariviki@gmail.com-ra, szeretném, ha szép és tartalmas beszélgetések lennének ezek, őszintén, manír nélkül, csak a lényegről, és persze némi humorral.

Első körben, akit meghívnék:

Veres Gábor, a Watch My Dying frontembere – ha elfogadod, és átjössz. Főzni nem fogok, ígérem.

Köszönöm, és ha lehet, osszátok meg a posztot, hogy lehetőséget kapjanak a "kisebb" zenészek, zenekarok is!"

A megszólított zenész a  cikk megírásáig még nem regaált, biztosan fog, itt lehet követni az eseményeket!

 

Tényleg azt akarják, hogy minden zenész elmenjen pizzafutárnak?

Bihari Viktória, örökbefogadás, programtörlések, Facebook, csoport

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek