Kensington: halasztják a halasztott koncertet

2020/07/03  ·   Programtörlés   ·  Labancz Andrea

Egyre sanyarúbbnak tűnik ez a 2020-as év koncertek szempontjából. Nem elég, hogy a tavaszi/nyári koncertek jelentős részétől végleg elbúcsúzhatunk, most már a halasztott dátumok is kezdenek későbbre tolódni...:(

Kensington

Eredetileg március 28-án érkezett volna az egyik legkedveltebb holland rockbanda a Kensington az Akváriumba, ráadásul új albummal, de sajnos épp belecsúsztak a karanténos időszakba. Ennek ellenére nagyon örültünk, mikor kiderült, hogy nincs minden veszve, és csak pár hónapot kell várni a fiúkra, akik új dátumként október 19-át jelölték meg.

Ma érkezett a hír, hogy a komplett turnét áttolták 2021-re a biztonság érdekében, így tovább csökkent az idén hazánkba látogató külföldi sztárok névsora. A halasztás halasztása pontosan egy évvel az eredeti időpont után esedékes, tehát aki eddig bármely időpontra vásárolt jegyet, az a 2021. március 28-ai dátumot vésse fel a naptárába.

Erősen reméljük, hogy erről a pontról már nem kell elmozdítani a bulit!

"Tájékoztatunk titeket, hogy a Kensington ősszel sem tud turnézni a járvány elhúzódó hatásai miatt. A koncertet így későbbre, 2021. március 28-ára kellett átütemeznünk. A (bármelyik dátumra) megváltott jegyek automatikusan érvényesek maradnak az új időpontra, további teendőtök nincs velük.

Aki számára nem megfelelő a jövő márciusi dátum, egy info@a38.hu-ra írt emailben, csatolmányban a jegyekkel / a Barionos tranzakció visszaigazolásával kezdeményezheti azok visszaváltását 2020. augusztus 3-áig.

Reméljük, ennek a dátumnak már semmi sem szól közbe, és az eddigi legnagyobb erejű Kensington koncerten énekelhetünk közösen az Akváriumban!"

Kensington, járvány, halasztás, koncert, 2021, Akvárium Klub

 

 

Szólj hozzá!


Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza: David Guetta,Tyga, Sepultura, Metronomy

Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza:...

Bár a világjárvány leküzdhetetlen akadályokat gördített nemcsak az EXIT, hanem a világ szinte összes fesztiválja elé, az újvidéki stáb volt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A Leander Kills klippel köszönte meg a háttéremberek munkáját

Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket és sötét lenne az a koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket.

Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

A minifesztivált augusztus 22-én rendezik meg Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben – természetesen a létszámkorlát betartásával. És ilyet még mostanában nem írtunk le, de tényleg: JEGYÁR: 800 forint! Nyolcszáz... Szóval, érdemes sietni, mert az 500 meg ötszáz marad...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek