Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

2020/09/03  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A zenekar bízott abban, hogy novemberre már visszahúzza karmait a járvány, és az 500 fő feletti bulikat is engedélyezni fogják – most azonban nemhogy nem javult, de még romlott és folyamatosan romlik a helyzet, egyre-másra jönnek a programtörlésekről szóló hírek. Lassan az számít szenzációnak, ha valami NEM marad el.

Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

Minderről a zenekar a FB-on értesítette a rendkívül kitartó közönségét, akik alig várták, hogy két év után újra lássák az immáron kultikusnak számító dark rock zenekart. Az új időpont legkorábban 2021 második félévére várható, a DARK STAR elnevezésű produkció egyelőre nem emelkedik a rajongók fölé.

"Ebben az évben nem láthatjátok/hallhatjátok az F.O.Systemet élőben, csak hanghordozón és streamelve" – zárták rövid közleményüket.

Nemrég jelent meg a zenekar korai stúdiófelvételeinek gyűjteménye. A lemez érdekessége, hogy a rajta szereplő felvételek néha gyökeresen különböznek az első nagylemezen szereplő verzióktól.

 

 

 

 

F.O.System, DARK STAR, Barba Negra, elhalasztva

 

 

Szólj hozzá!


Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a Balatonnál

Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a...

Mintegy kétszáz program várja az érdeklődőket a Kultkikötőben a Balaton hat településén július 1-jétől. A régió legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.

Kezdésnek ez több mint jó VOLT

Két fesztiválmentes év után sikeres 5 napot tudhat maga mögött a Volt teljes stábja. Bár kicsit rögös volt az út, hisz az utolsó pillanatban is akadtak problémák, de ha összességében nézzük, a végeredmény mindenképpen dicséretes! Jó volt végre újra együtt lenni Sopronban!
Új koncertek