Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

2020/09/03  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

A zenekar bízott abban, hogy novemberre már visszahúzza karmait a járvány, és az 500 fő feletti bulikat is engedélyezni fogják – most azonban nemhogy nem javult, de még romlott és folyamatosan romlik a helyzet, egyre-másra jönnek a programtörlésekről szóló hírek. Lassan az számít szenzációnak, ha valami NEM marad el.

Nagykoncertet akartuk adni ... – Egyelőre elmarad az F.O. System idei koncertje

Minderről a zenekar a FB-on értesítette a rendkívül kitartó közönségét, akik alig várták, hogy két év után újra lássák az immáron kultikusnak számító dark rock zenekart. Az új időpont legkorábban 2021 második félévére várható, a DARK STAR elnevezésű produkció egyelőre nem emelkedik a rajongók fölé.

"Ebben az évben nem láthatjátok/hallhatjátok az F.O.Systemet élőben, csak hanghordozón és streamelve" – zárták rövid közleményüket.

Nemrég jelent meg a zenekar korai stúdiófelvételeinek gyűjteménye. A lemez érdekessége, hogy a rajta szereplő felvételek néha gyökeresen különböznek az első nagylemezen szereplő verzióktól.

 

 

 

 

F.O.System, DARK STAR, Barba Negra, elhalasztva

 

 

Szólj hozzá!


Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

A Telex információi szerint a világhírű olasz énekes lép fel a pénteken kezdődő Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén Rómában. A művész...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Közmédia: Galla Miklós nem méltó a Karinthy-gyűrűre

Éppen a napokban osztottuk meg új klipjét, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő elteltével máris újra írunk róla... Ezt a hírt azért szívesen kihagytuk volna.

Pilinszky-szöveg megzenésítésére hirdetett pályázatot az MRME

Az író-költő születésének 100. évfordulója alkalmából A nap születése című meséje szövegének, szövegrészleteinek felhasználásával kell zenét szerezni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek