Menopauza 1170x180

14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

2024/06/26  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Egymást érik a Nagy Turnébejelentések – már nem is számoljuk, hányadik a héten Alan Walkeré: a dj-producer nagyszabású európai turnét jelentett be, amely 2025 márciusában indul, és 2025. március 12-én ér Budapestre.

14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

A Walkerworld a norvég producer negyedik stúdióalbuma. Az első rész 2023. november 10-én jelent meg. Jelenleg összesen 13 számot tartalmaz, 2024-ben havonta egy új dallal bővül. Az albumhoz egy Fortnite-játék, egy új turné és egy weboldal is társul.

A dj első délkelet-ázsiai Walkerworld turnéja délkelet-ázsiai/kínai szakaszán már több mint 60.000 ember látta a show-t, a szeptemberi, indiai rész pedig, amely 10 városában lesz látható, a legnagyobb turné Indiában, amit nemzetközi előadó valaha is végez vitt az országban. Majd, egy nem meglepő fordulattal, Alan beutaztatja Walkerworld vidámpark koncepcióját az európai kontinensre is.

A turné Barcelonában indul, ahol Alan először játszik pályafutása során: 2025. március 6-án a híres Razzmatazz Klubban hallhatja a kedvenceit a közönség. Amúgy épp most jelent meg Barcelona című száma – talán nem véletlen, hogy a fellépéssorozat éppen ott kezdődik.

Onnantól kezdve aztán bejárja Európát, megállva a kontinens legnagyobb városaiban.  2025 egyébként is különleges év Alan Walker számára, mivel ekkor lesz az első slágere, a Faded 10 éves évfordulója, így a fellépéseken számítani lehet az azóta eltelt utazás megünneplésére is.

A turné 14 éjszaka alatt 11 országot érint, olyan arénákkal, amelyek a világ legikonikusabb helyszínei közé tartoznak, s mely helyeken különleges vendégek felbukkanása is várható...

A budapesti showra jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára elérhetők június 26-án 10 órától, a Spotify elővásárlási lehetőséggel együtt. A teljeskörű jegyértékesítés júniuss 28-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

***

A zenei vonalon kívül azonban Alan minden eddiginél elfoglaltabb a Walkerworld Creator Games bejelentésével és elindításával.

A Walker World A WCG egy rajongóbarát és innovatív kezdeményezés, amelyben meghívja legnagyobb támogatóit a Fortnite-on belüli Walkerworldbe, ahol kreatív alkotásokat és tartalmakat mutathatnak be Alan-nek – egy hatalmas, nyitott világú élmény, ahol a játékosok és a készítők összejönnek, hogy építsenek/együttműködjenek/felfedezzenek egy hatalmas, közös, jutalmakkal teli univerzumot. 

A Walkerworld Creator Games-en keresztül a rajongók egy több hónapon át tartó kihívássorozatban vehetnek majd részt. Az egyes kihívásokat kifejezetten azzal a céllal tervezték, hogy világszerte motiválják az alkotókat, a játékokat pedig úgy fogják fel, mint egy platformot, ahol az alkotók a #WCG24 hashtaggel megoszthatják inspiráló munkáikat. Mi a buktatója mindennek? Nos, azon túl, hogy munkáidat világszerte bemutatják, 4 szerencsés nyertes fejenként még 10.000 dollárt is kap,  amit a rajongók szavazata szerinti legjobb alkotásoknak ítélnek oda. Mindemellett az online alkotók között Alan minden városban "körbenéz" egy-egy helyi művészt keresve. Így a #WCG24 használatával bárkinek lehetősége nyílhat a rivaldafénybe lépni több ezer rajongó előtt.

 

 

 

Alan Walker, Aréna, gamer, Walkerworld

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek