Menopauza 1170x180

14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

2024/06/26  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Egymást érik a Nagy Turnébejelentések – már nem is számoljuk, hányadik a héten Alan Walkeré: a dj-producer nagyszabású európai turnét jelentett be, amely 2025 márciusában indul, és 2025. március 12-én ér Budapestre.

14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

A Walkerworld a norvég producer negyedik stúdióalbuma. Az első rész 2023. november 10-én jelent meg. Jelenleg összesen 13 számot tartalmaz, 2024-ben havonta egy új dallal bővül. Az albumhoz egy Fortnite-játék, egy új turné és egy weboldal is társul.

A dj első délkelet-ázsiai Walkerworld turnéja délkelet-ázsiai/kínai szakaszán már több mint 60.000 ember látta a show-t, a szeptemberi, indiai rész pedig, amely 10 városában lesz látható, a legnagyobb turné Indiában, amit nemzetközi előadó valaha is végez vitt az országban. Majd, egy nem meglepő fordulattal, Alan beutaztatja Walkerworld vidámpark koncepcióját az európai kontinensre is.

A turné Barcelonában indul, ahol Alan először játszik pályafutása során: 2025. március 6-án a híres Razzmatazz Klubban hallhatja a kedvenceit a közönség. Amúgy épp most jelent meg Barcelona című száma – talán nem véletlen, hogy a fellépéssorozat éppen ott kezdődik.

Onnantól kezdve aztán bejárja Európát, megállva a kontinens legnagyobb városaiban.  2025 egyébként is különleges év Alan Walker számára, mivel ekkor lesz az első slágere, a Faded 10 éves évfordulója, így a fellépéseken számítani lehet az azóta eltelt utazás megünneplésére is.

A turné 14 éjszaka alatt 11 országot érint, olyan arénákkal, amelyek a világ legikonikusabb helyszínei közé tartoznak, s mely helyeken különleges vendégek felbukkanása is várható...

A budapesti showra jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára elérhetők június 26-án 10 órától, a Spotify elővásárlási lehetőséggel együtt. A teljeskörű jegyértékesítés júniuss 28-án 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

***

A zenei vonalon kívül azonban Alan minden eddiginél elfoglaltabb a Walkerworld Creator Games bejelentésével és elindításával.

A Walker World A WCG egy rajongóbarát és innovatív kezdeményezés, amelyben meghívja legnagyobb támogatóit a Fortnite-on belüli Walkerworldbe, ahol kreatív alkotásokat és tartalmakat mutathatnak be Alan-nek – egy hatalmas, nyitott világú élmény, ahol a játékosok és a készítők összejönnek, hogy építsenek/együttműködjenek/felfedezzenek egy hatalmas, közös, jutalmakkal teli univerzumot. 

A Walkerworld Creator Games-en keresztül a rajongók egy több hónapon át tartó kihívássorozatban vehetnek majd részt. Az egyes kihívásokat kifejezetten azzal a céllal tervezték, hogy világszerte motiválják az alkotókat, a játékokat pedig úgy fogják fel, mint egy platformot, ahol az alkotók a #WCG24 hashtaggel megoszthatják inspiráló munkáikat. Mi a buktatója mindennek? Nos, azon túl, hogy munkáidat világszerte bemutatják, 4 szerencsés nyertes fejenként még 10.000 dollárt is kap,  amit a rajongók szavazata szerinti legjobb alkotásoknak ítélnek oda. Mindemellett az online alkotók között Alan minden városban "körbenéz" egy-egy helyi művészt keresve. Így a #WCG24 használatával bárkinek lehetősége nyílhat a rivaldafénybe lépni több ezer rajongó előtt.

 

 

 

Alan Walker, Aréna, gamer, Walkerworld

 

 

Szólj hozzá!


Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Expressz – nem csiga! – buszjárat indul Budapest és a Művészetek Völgye között

A rendezvény idején – július 19. és 29. között – a Budapest-Veszprém-Kapolcs-Tapolca vonalon közlekedő, menetrend szerinti autóbuszok mellett hat idősávban indulnak majd expressz járatpárok, szükség esetén több busz is egyidejűleg.

Ahol még a szabadság is szabira megy – Bánkitófeszt

Kezdem a végén: a Bánkitóra csak teljes erőbedobással érdemes menni, úgy, ahogy mi, fél napra (péntek), igazából nem, illetve arra jó volt ez is, hogy felületesen megismerkedjünk a fesztivállal, amelyen még sosem jártunk. Spoiler: a naptárunkba már bevéstük a 2025-ös fesztivál dátumát, az összes napot, pedig még nincs is meg :)
Új koncertek