A Tankcsapda kitartott az Alcohol mellett

2023/03/10  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Még tavaly decemberben indult útnak az Alcohol zenekar, hogy a Tankcsapda vendégeként néhány városban feltüzelje a közönséget a Tankok színpadra lépése előtt. Olyan jól sikerült ez a kooperáció, hogy január 20-tól ismét közösen keltek útra, és egészen múlt hétvégéig tartott ez az őrült utazás bulizás.

A Tankcsapda kitartott az Alcohol mellett

"Amennyire jól emlékszem, Fejes Tomit hívtam fel tavaly próbatermi hangtechnika kapcsán, hogy tudna-e segíteni, és, mint ahogy előtte is már párszor, korrekt partner volt ebben is. Rövid beszélgetés után rátértem a 'koncert részekre', mondta, hogy később egyeztessünk... aztán ez lett belőle, rábólintottak, mi meg mentünk, amit ezúton is nagyon köszönünk! A kémia az első perctől kezdve működött a Csapdával, a stábbal, mindenkivel - megmondom őszintén, először tartottam attól, hogy a közönség miként reagál a mi produkciónkra, de mindent felülmúltak, amit lehetett, természetesen pozitív értelemben, már az első bulitól kezdve! Mindegy mit mondanak és kiről a rossz nyelvek... itt rock and roll volt végig, mindenkiben! Ezer hála nekik, és a közönségnek minden buliért! 'Találkozunk mi még'..." – mesélte a banda vezére, Tóth Sándor 'Csövi'

Ezen a turnén senki nem volt Fotel-Rocker...

A csapat idén 20 éves. A tervek szerint júniusban egy érdekes koncepció alapján összeállított új anyaggal jelentkeznek majd, de év végén egy "normál" sorlemez is várható tőlük. Legutóbbi anyaguk december közepén jelent meg Alc n' Roll címmel, amely egy új dalt és három feldolgozást is tartalmazó, 19 tételes, speciális válogatásalbum lett.

Tankcsapda, Alcohol, turné

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek