Amit szabad a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

2020/05/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Két dolgot kell előre tudni a dolog megértéséhez (vagy, ha az nem is megy, akkor a képbe kerüléshez): május 19-én írtuk meg, hogy a Tankcsapda 2 db autós koncertet fog tartani. Tegnap meg azt, hogy a kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását – s ez az egyetlen hétvége éppen az, amin a Tankok 2 db koncertje van.

Amit lehet a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Péter Szabó Szilvia közelgő (nov. 13. éppen Szilvia napon :) ) koncertjét éppen a minap ajánlottuk a figyelmetekbe a FB-on, nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar újra "találkozunk" vele – és nem a veszprémi koncert miatt.

Nagyon-nagyon szomorúak lettünk attól, amit a posztjában olvastunk:

 

 

Mélységes tiszteletünk az énekesnőnek, aki korrekten fogalmazott, nem szidott senkit, nem kért számon – "csak" elmondta, mit érez, és azért meg plusz respect neki:

"A Tankcsapdának pedig őszintén kívánok nagyon jó bulit ma és holnap estére!".

S noha azt írja: "A következő sorokat nem vitaindítónak szánom, hanem egy kis magyarázatnak, és nagyon köszönöm, ha végigolvassátok" – szerintünk azért ebből lesz némi vita, és talán nem lesz haszontalan.

Kedves Szilvia, ölelünk!

 

 

Még annyit, hogy amikor közöltük a Tankcsapdás-autóskoncertes hírt, akkor annak az volt a címe:

 

A Tankcsapda adja az első két magyar autós koncertet

 

És azért adtuk neki éppen ezt a címet, mert azt gondoltuk, utánuk, srácok, jöhet a többi. Tévedtünk, beismerjük. Azt meg végképp nem tudjuk értelmezni, hogy az érintett hétvége előtti csütörtökön rendelkezik a kormány, lehetetlenné téve, hogy – a Tankcsapdán kívül – bárki is élni tudjon a lehetőséggel.

Mi már semmit nem értünk... Ti?

P.S. Hogy a közönségnek semmi se' jó, arra tanulságul szolgálhatnak a debreceni zenekar posztjai alatt olvasható kommentek, például az, amiben azért lázad a júzer, hogy "ugye facebookon kellett volna szelfizgetni a mol-os tankolószámlával elmentem egy mol kutra mondom bazz csak megkérdezem...lószart sem tudtak róla...de mindezt Debrecenbe a reptér melletti mol kúton...".

 

 

Péter Szabó Szilvia, autós koncert, Tankcsapda, kormányrendelet

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek