Bepótolja Lara Fabian novemberben elmaradt koncertjét Budapesten

2019/10/10  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

2020 májusára halasztja tervezett kelet-európai koncertjeit Lara Fabian. A belga-kanadai énekesnő november 5. helyett 2020. május 28-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. A halasztást azt kényszerítette ki, hogy a francia The Voice (La Voix ) tévéműsor felvételi dátumai megváltoztak.

Fotó: Lara Fabian/FB

Lara Fabian 50 World Tour című koncertsorozata keretében lép fel Magyarországon. A turnéval 50. születésnapját, valamint 30 éves karrierjét egyaránt ünnepli. Koncertkörútján valamennyi, tehát mind a tizennégy albumáról elhangzanak dalok. Lara Fabian legutóbbi, Papillon című francia nyelvű albuma idén februárban került a boltokba.

Az énekes, dalszerző, zenész, színész és producer lemezei eddig 20 millió példányban fogytak világszerte. Lara Fabian kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul.

Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze félmillió példányban kelt el Európában. Első, cím nélküli albuma 1991-ben jelent meg, a második albuma, a Carpe Diem (1995) tucatnyi díjat hozott neki több országból is, többek között az év énekesnője elismerést. 1999-es, Lara Fabian című lemezén Patrick Leonard is szerzőtársa volt, aki akkor már például Madonnával, később pedig Leonard Cohennel is együtt dolgozott. Az albumról az I Will Love Again hetekig vezette a slágerlistákat, de az Adagio, a Love By Grace és a Broken Vow is népszerű lett.


    

A Wonderful Life című, 2004-es lemezére Desmond Child két dalt írt: az I Am című számot és a Review My Kissest, amely Hex Hector remixével lett klubsláger.

A májusi koncertre a már megváltott jegyek érvényesek!

Lara Fabian, Aréna, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek