Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

2020/09/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

A pár perces beharangozó filmben – hétfőtől kezdik vetíteni a koncertsorozatot – azonban hiába kerestük Kiss Tibit, sehol sem találtuk (az ajtó mögött nem néztük). Láttuk viszont a fiúkkal a zenekar nagy barátját, Ripoff Raskolnikovot, a kelet-európai blues kortárs alakját, akit könnyű kiszúrni bárhol: mindig piros virágot visel a hajtókáján. Feltételezzük, nem kifejezetten a frontember helyett ugrott be a zenekarba, hanem a Quimby is a zenészek között kialakult raktárkoncertes gyakorlatot követi: akit csak lehet, meghívnak a felvételre.

Kiss Tibinek pedig a legjobbakat kívánjuk és nagyon várjuk vissza: van már egy koncertdátumuk, a Budapest Parkos buli pótlása: 2021. április 24. Addigra, reméljük, mindnyájan jobban leszünk... Hiszen a Family Tugedör az igazi.

 

 

Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi terápiára vonult

 

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Quimby, rakátrkoncert, Kiss Tibi, Ripoff Raskolnikov

 

 

Szólj hozzá!


Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja...

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Music Hungary: Vajon lesznek fesztiválok 2022 nyarán?

Jó lenne erre a kérdésre erőteljes bólogatással (headbang?) felelni, de egyelőre óvatosan biccentünk. November 17-18-án a veszprémi Hangvillában tartja szokásos évi konferenciáját a Music Hungary Szövetség, ahol erről is szó lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek