Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

2020/09/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

A pár perces beharangozó filmben – hétfőtől kezdik vetíteni a koncertsorozatot – azonban hiába kerestük Kiss Tibit, sehol sem találtuk (az ajtó mögött nem néztük). Láttuk viszont a fiúkkal a zenekar nagy barátját, Ripoff Raskolnikovot, a kelet-európai blues kortárs alakját, akit könnyű kiszúrni bárhol: mindig piros virágot visel a hajtókáján. Feltételezzük, nem kifejezetten a frontember helyett ugrott be a zenekarba, hanem a Quimby is a zenészek között kialakult raktárkoncertes gyakorlatot követi: akit csak lehet, meghívnak a felvételre.

Kiss Tibinek pedig a legjobbakat kívánjuk és nagyon várjuk vissza: van már egy koncertdátumuk, a Budapest Parkos buli pótlása: 2021. április 24. Addigra, reméljük, mindnyájan jobban leszünk... Hiszen a Family Tugedör az igazi.

 

 

Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi terápiára vonult

 

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Quimby, rakátrkoncert, Kiss Tibi, Ripoff Raskolnikov

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek