Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

2020/09/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

A pár perces beharangozó filmben – hétfőtől kezdik vetíteni a koncertsorozatot – azonban hiába kerestük Kiss Tibit, sehol sem találtuk (az ajtó mögött nem néztük). Láttuk viszont a fiúkkal a zenekar nagy barátját, Ripoff Raskolnikovot, a kelet-európai blues kortárs alakját, akit könnyű kiszúrni bárhol: mindig piros virágot visel a hajtókáján. Feltételezzük, nem kifejezetten a frontember helyett ugrott be a zenekarba, hanem a Quimby is a zenészek között kialakult raktárkoncertes gyakorlatot követi: akit csak lehet, meghívnak a felvételre.

Kiss Tibinek pedig a legjobbakat kívánjuk és nagyon várjuk vissza: van már egy koncertdátumuk, a Budapest Parkos buli pótlása: 2021. április 24. Addigra, reméljük, mindnyájan jobban leszünk... Hiszen a Family Tugedör az igazi.

 

 

Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi terápiára vonult

 

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Quimby, rakátrkoncert, Kiss Tibi, Ripoff Raskolnikov

 

 

Szólj hozzá!


I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a budapesti eső

I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a...

Tom Odell legutóbb 2019-ben járt nálunk (előtte már sokszor a Szigeten és a Strand fesztiválon meg a Volt-on), akkor a Barba Negra Music Club...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat tudtak kiépíteni a térségben, sőt, a Japonicus nevű lemezkiadó gondozásában megjelent egy lemezük is Japánban.

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...
Új koncertek