Láttad már a Margaret Island-et legófiguraként?

2020/06/23  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Campona és a KockaPark kampányában megalkották "A hiányzó élmények világát" – ez egy több tízezer építőelemből létrehozott jelenetfüzér, amiben úgy ábrázolják a mindennapokat, mintha a COVID-19 nem ütötte volna fel a fejét a világon.

Láttad már a Margaret Island-et legofiguraként?

A Campona Facebook-oldalán futó interaktív kampány első lépéseként a kommentelők megválaszolhatták, melyik elmaradt vagy elhalasztott élmény hiányzik nekik leginkább ebből az időszakból. Így állt össze a lista: utazások, mozipremierek, diplomaosztók, nemzeti ünnepek, az élő koncertek, és a labdarúgó-Európa-bajnokság voltak azok az események, amiket a leginkább hiányoltak. Ezt követően a KockaPark építő csapata alkotta meg több tízezer elem felhasználásával azt a 6 különálló jelenetet, amibe 150 szerencsés jelentkező személyre szabott kockafiguraként kerülhetett be.

0.50-től bukkan fel a Margaret Island, de mivel az egész másfél perces, érdemes végignézni, főleg azoknak, akik szeretnek legózni. Természetesen a videó zenéjét is a zenekar biztosítja.

Az igazán kreatív kampány hírt a kreativ.hu-ban olvastuk.

 

Margaret Island, lego, campona, kockapark, koronavírus-járvány

 

 

Szólj hozzá!


Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó...

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című dalának akusztikus változata is megszólal a filmben. Dagny 2022. január 27-én lesz látható-hallható az Akvárium Klub színpadán.

Igyekezz, az égbolt zár...

A rendhagyó kormányinfón elhangzott: digitális oktatásra állnak át az iskolák, két hétig az üzletek is lehúzzák a rolót.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek