Országokon átívelő, bazi nagy élő koncertet rendeznének nyáron

2021/02/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Lángoló értesülése szerint Írország tett javaslatot egy olyan nagyszabású, több EU-tagállamban egyszerre zajló monstre koncertre, amivel azt ünnepelné az Európai Unió, hogy sikerült legyőzni a koronavírust, ezzel együtt adományokat is gyűjtenének a rászorulóknak.

Fotó: Live Aid 1985.

A Live Aid-szerű eseményfüzér országokon át tekeregne rock- és popsztárok részvételével. Egyelőre egy akadályát látjuk a rendezvénynek: a győzelemtől még elég messze vagyunk, sorra mondják le a nyári fesztiválokat.

Az írek azonban optimisták, szerintük – ha így haladnak – náluk júniusban már be lesz oltva az ország fele, vagyis egy nyár végi fesztivál már egyáltalán nem a valóságtól elrugaszkodott gondolat, a kérdés persze az, hogy mi a helyzet a többi tagországgal... (via Lángoló)

 

Amikor azt hittük, hogy a legsürgetőbb gondunk a klímaválság:

A Queen gitárosa elérkezettnek látja az időt egy második Live Aid koncertre

 

 

 

 

 

segélykoncert, Live Aid, koronavírus, EU

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek