Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

Fotó: Carson Coma/FB
Fotó: Könnyűzenei Technikusok Egyesülete

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
 
A 2019-es búcsúturné után újabb koncerteket jelentett be a Slayer

Sohase mondd, hogy vége: a 2019-es búcsúturné után újabb koncerteket jelentett be a Slayer

Újra koncertezik a Slayer: a legendás amerikai trash metál zenekar, amely 2019-ben búcsúturnét tartott, idén ősszel két fesztiválon is fellép.
 
 
Fotó: notedidanzaonair.com

Könnyűzenei fesztiválon még soha nem táncoltak balettművészek – magyar pláne

Kultúrtörténeti esemény zajlott Olaszországban, amelynek magyar vonatkozása is volt. Könnyűzenei fesztiválon még soha nem táncoltak balettművészek igazi klasszikus darabot.
 
Ezt is Veszprémből hoztuk :)

Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.
 
Alacsonyan szállnak az elismerések a héten – díjeső lesz: ezúttal a Sziget a reflektorfényben

Alacsonyan szállnak az elismerések a héten – díjeső lesz: ezúttal a Sziget a reflektorfényben

Horváth Attila, Dorozsmai Péter és az Anima Sound System, valamint Hobo után a Sziget fesztivál is rangos elismerésben részesült.
 
Csepregi Éva: Jubileum+

Csepregi Éva: Jubileum+

2024. január 6-án – azaz ma – Csepregi Éva életműkoncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a színpadon eddig eltöltött évtizedeire fog visszaemlékezni.
 
 
Fotó: Kevin Campean

Na hello, QualiFejek, hiányoztunk? – Újra összeállt a The Qualitons

Először a Zöld Pardonban láttuk őket – r.i.p. ZP –, Kovács Katival léptek fel... 2022 áprilisában jelentették be, hogy abbahagyják a közös zenélést. Most visszatérnek, egyelőre G. Szabó Hunor nélkül, viszont csatlakozott hozzájuk Weil Andris producer.
 
Mi a fontosabb egy zenei klubban: a ruhatár vagy a biciklitároló?

Mi a fontosabb egy zenei klubban: a ruhatár vagy a biciklitároló?

Tudtad, hogy a még mindig az a bizonyos barát jó ízléssel a legfontosabb csatorna, ahonnan új zenék érkeznek? Vajon egy klubban fontosabb a ruhatár, mint egy jó biciklitároló? Hallgatnál rá, ha egy AI mondaná meg a hétvégi programodat? 
 
A Muzsikás a Nemzeti Múzeumban tartja az évadzáró koncertjét

A Muzsikás a Nemzeti Múzeumban tartja az évadzáró koncertjét

A Muzsikás 50. jubileumi koncertjeinek sorát egy ünnepi eseménnyel és számos vendéggel zárja december 8-án a Magyar Nemzeti Múzeumban megrendezett Muzsikás50 jubileumi évadzáró koncerten. Közreműködik Petrás Mária, Balogh Kálmán, Farkas Zoltán ‘Batyu' és Tóth Ildikó ‘Fecske'.
 
Fotó: André Rieu/FB

A keringőkirály egy hét alatt húzta be a telt házat, pedig a koncert csak egy év múlva lesz

Kevesebb mint egy hét alatt lett telt házas a Keringőkirály, azaz André Rieu koncertje, ami egy év múlva (!), azaz 2024. novemberében lesz az MVM Dome-ban.
 
CSINIBABA – kétszer is

CSINIBABA – kétszer és másodszor

1959-ben énekelte először Vámosi János Bágya András és G Dénes György dalát – azóta mások is felvették a repertoárjukba, de rakétaként ívelt fel a népszerűsége, amikor 1997-ben bemutatták Tímár Péter azonos című filmjét, amelyben természetesen a dal is szerepelt. Azóta...
 
Samhain – a fotó illusztráció (Wikipédia)

Bazi nagy kelta buli Aquincumban

Budapest területén a római hódítás előtt kelta eraviszkuszok éltek, akiknek nyárzáró ünnepe, az október végén megrendezett Samhain a mai Halloween ősének tekinthető. Ezt a hagyományt éleszti fel egyebek közt kelta életmód- és viseletbemutatóval, kincskereséssel, kelta...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek