Térdig betegségből – Hobo kilábalt a covidból

2021/12/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Hobo a Blikknek adott interjút, amelyben arról is mesél, hogy megjárta a poklot ezzel a betegséggel. Jó hír, hogy gőzerővel készül az arénás nagykoncertjére, amelynek címe: Hobo 70 –Térdig a sz*rban, fülig a szeretetben. Maradjunk ez utóbbinál most :)

Fotó: Hobo/FB

Arról november végén számoltunk be, hogy betegség miatt elmaradnak Hobo fellépései. Akkor még nem hangzott el, a "koronavírus" szó, azóta már kiderült, ez a kór döntötte le a lábáról a zenészt.

Most a Blikknek adott interjút, amelyben a nehéz időszakról is mesélt.

"Novemberben egy szerdai napon lettem rosszul. Annyira, hogy Borbála, a gyönyörű feleségem mentőt hívott. A Korányiba vittek, és egy pokoli éjszakát töltöttem ott. Aztán csütörtökre hihetetlen módon sokkal jobban lettem."

A betegség azonban megviselte a szervezetét.

"...hat nap alatt megúsztam a kórházat. Bár lefogytam nyolc kilót, már négyet visszahíztam, köszönhetően drága feleségem szakácstehetségének. Irtózatos húsok lesütve, húsos-sajtos makaróni, töltött káposzta, és mivel naponta ötször kell étkeznem, így a szárazkolbász-kiegészítés orvosilag előírt. 15 percről négy hét alatt felmentem napi fél óra szobabiciklizésre, ami dögunalom. Jimi Hendrixet és ZZ Topot hallgatok közben" – mesélte a bulvárlapnak.

A közelgő koncerttel kapcsolatban elmondta:

"...egy ilyen ünnep különleges ajándék, és ha visszanézek a negyvennégy év alatt lejátszott stadionkoncertekre, öröm és kellemes izgalom tölti el a lelkemet. Csodálatos érzés látni, hogy rengetegen évtizedek óta újra és újra eljönnek vidékről, a határon túlról vagy Budapestről, hogy bár térdig a sz.rban járok, a szeretet a fülemig ér, elhomályosítja a tekintetemet, és a szívembe markol."

Sok erőt, még több kilót és kitartást kívánunk –  küldjük a zenét is hozzá, de kivételesen ne fogadja meg a szakállasok tanácsát :)

 

 

 

 

 

Hobo, covid, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek