Utolsó turnéjára indul a KISS!

2018/09/21  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A búcsú egy világkörüli turné lesz és a honlapjuk szerint több éven át tart majd. Egyelőre várjuk a további részleteket, de ha nem szeretnél lemaradni semmiről, itt tudsz feliratkozni a hírlevelükre, ahol elsőként értesülhetsz majd mindenről!

A Rock & Roll Hall of Fame tagok megszámlálhatatlan díjat zsebeltek be az évek során, és több, mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhetnek, melyeket “majdnem minden létező városban eljátszottak az évek során”.

Honlapjukra posztolták a hivatalos bejelentést:

“Mindaz, amit felépítettünk, és amit elértünk az elmúlt négy évtizedben, nem jöhetett volna létre a több millió rajongónk nélkül, akik megtöltötték a klubokat, arénákat, stadionokat az évek során. Ez a turné egy ünnep lesz azoknak, akik már láttak minket, és egy utolsó lehetőség azoknak, akik még nem. KISS hadsereg: most búcsúzunk, az eddigi legnagyobb show-val, amit valaha is csináltunk, és úgy távozunk, ahogy érkeztünk…. Bocsánat és megbánás nélkül, megállíthatatlanul.”

A bejelentés mellett az együttes eljátszotta a “Detroit Rock City”-t az America’s Got Talent fináléban. Itt tudjátok megnézni:

Egyelőre várjuk a további részleteket, de ha nem szeretnél lemaradni semmiről, itt tudsz feliratkozni a hírlevelükre, ahol elsőként értesülhetsz majd mindenről!

 

 

KISS, turné, koncert, búcsú, 2019, Paul Stanley

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek