Budapest 2019. aug. 07. (20:30)

Álomkoncert


Álomkoncert

A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő ezúttal a Malek Andi Soulistic formációval lép a közönség elé. Az együttes az énekesnő és Jáger Bandi zongorista-zeneszerző együttműködésével jött létre. A formáció egyben egy különleges projekt, amely a jazz és az R&B stílust ötvözi a magyar népzenével. A Soulistic név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.
A koncert vendégművésze, Karácsony János James, dalaival és jellegzetes énekhangjával hozzájárult az LGT sikeréhez. A közönség számíthat arra, hogy megszólal majd néhány a legismertebb szerzeményei közül is, mint a Rajongás, az Engedj el, A dal a miénk vagy A síneken.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve:...

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Szomorú hírt kaptunk a Budapesti Fesztiválzenekartól

A BFZ arról értesített minket, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, mely összeg az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka. Szorosabbra húzzák az övet – s ennek jó pár remek programjuk áldozatul esik.

Hogy lehet rávenni tíz 90+-os ukrán asszonyt, hogy felüljön a repülőre...?

Még bő egy hónapunk van karácsonyig. Persze, ami a kereskedelmet illeti, ott már javában áll a bál, de a normál tempóban élőknek az advent a felkészülés időszaka: 2019-ben az első vasárnapja december 1-jére esik, s ekkor lesz az első különleges koncert a Várkert Bazárban, az immáron ötödik alkalommal megrendezett adventi...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek