Budapest 2019. aug. 07. (20:30)

Álomkoncert


Álomkoncert

A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő ezúttal a Malek Andi Soulistic formációval lép a közönség elé. Az együttes az énekesnő és Jáger Bandi zongorista-zeneszerző együttműködésével jött létre. A formáció egyben egy különleges projekt, amely a jazz és az R&B stílust ötvözi a magyar népzenével. A Soulistic név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.
A koncert vendégművésze, Karácsony János James, dalaival és jellegzetes énekhangjával hozzájárult az LGT sikeréhez. A közönség számíthat arra, hogy megszólal majd néhány a legismertebb szerzeményei közül is, mint a Rajongás, az Engedj el, A dal a miénk vagy A síneken.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

Szeptember 25-én született Will Smith. Ekkor éppen Budapesten tartózkodik majd, így az 51. születésnapját egy koncerttel ünnepli meg a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.

Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál – forró csokival, Lennon-sapkákkal, koncertekkel

Az első magyarországi Beatles Fesztivált – a Beatles Weekendet október 5-én és 6-án tartják: első nap az Analog Music Hall-ban, a második napon pedig a Hard Rock Cafe-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek