Budapest 2014. dec. 21. (19:00)

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest


Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest
„Most élsz…”

Budapest, SYMA Rendezvényközpont, 2014. december 21. 19:00

A magyar könnyűzene két legendája, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter annak idején több ízben is együtt alkotott, még duettjük is született. Tehetségük páratlan volt, dalaik és a dalok mondanivalói a mai napig is megállják a helyüket. A két végtelenül mély, érzelmes és szenvedélyes művész nagyságáról és munkásságáról emlékeznek most meg neves művészek egy csodálatos koncerttel.
A Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest nem egy alkalomra szóló produkció. A tervek szerint az egész országot bejárná a két énekes műveit életben tartó csapat, hogy szeretettel és tisztelettel továbbítsák az üzeneteiket és ápolják e csodálatos legendák munkásságát
A dalokat Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Mujahid Zoltán adja elő, akik mindannyian nagy tisztelői Cserháti Zsuzsának és Máté Péternek, így nem is volt kérdés, hogy vállalják ezt a megtisztelő feladatot. amit azon az estén magukévá tesznek és elrepítik a közönséget a csodálatos dallamok világába.
Néhány előadás után Budapesten kerül sor a legnagyobb szabású koncertre december 21-én a SYMA Rendezvényközpontban.
Az emlékest háziasszonya ezúttal is Tóth Vera lesz, ám a négy állandó fellépő művész mellett Cserháti Zsuzsa egykori alkotótársa, Horváth Charlie is elénekel néhány dalt!   Az est folyamán olyan örökzöldek csendülnek fel, mint az Elmegyek, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, az Azért vannak a jó barátok, vagy a Különös szilveszter.
Természetesen a profi szólisták sem maradhatnak kiváló muzsikusok nélkül, így az ország legkiválóbb zenészeiből álló zenekar kíséri majd az énekeseket. Erre az estére a négytagú állandó zenekar ütőhangszerekkel, fúvós szekcióval, vonós kvartettel és vokalistákkal egészül majd ki, hogy a legszínvonalasabb megszólalással emlékezhessünk a két csodára, Cserháti Zsuzsára és Máté Péterre.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Fluor állítólag beperelné az egész Wellhello-t

Fluor állítólag beperelné az egész Wellhello-t

Először azt írtuk meg, hogy kilépkednek a tagok a zenekarból. Aztán jött az elnöki közlemény, amely szerint pánikra semmi ok, csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

Kelemen ünnepi kabátot húz – induljon a szülinapi banzáj!

A Kelemen Kabátban ötödik születésnapját ünnepli az Akváriumban, ahol az elmúlt egy évben már két telt házas koncertet is adtak.

Chuck Norris az Arénában!

Legendás akcióhős, híres színész, aki számára semmi sem lehetetlen: Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán november 24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Ezzel útjára indítják az országos akciót, mely...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek