Év koncertje - szavazás
Budapest 2014. dec. 21. (19:00)

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest


Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest
„Most élsz…”

Budapest, SYMA Rendezvényközpont, 2014. december 21. 19:00

A magyar könnyűzene két legendája, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter annak idején több ízben is együtt alkotott, még duettjük is született. Tehetségük páratlan volt, dalaik és a dalok mondanivalói a mai napig is megállják a helyüket. A két végtelenül mély, érzelmes és szenvedélyes művész nagyságáról és munkásságáról emlékeznek most meg neves művészek egy csodálatos koncerttel.
A Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest nem egy alkalomra szóló produkció. A tervek szerint az egész országot bejárná a két énekes műveit életben tartó csapat, hogy szeretettel és tisztelettel továbbítsák az üzeneteiket és ápolják e csodálatos legendák munkásságát
A dalokat Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Mujahid Zoltán adja elő, akik mindannyian nagy tisztelői Cserháti Zsuzsának és Máté Péternek, így nem is volt kérdés, hogy vállalják ezt a megtisztelő feladatot. amit azon az estén magukévá tesznek és elrepítik a közönséget a csodálatos dallamok világába.
Néhány előadás után Budapesten kerül sor a legnagyobb szabású koncertre december 21-én a SYMA Rendezvényközpontban.
Az emlékest háziasszonya ezúttal is Tóth Vera lesz, ám a négy állandó fellépő művész mellett Cserháti Zsuzsa egykori alkotótársa, Horváth Charlie is elénekel néhány dalt!   Az est folyamán olyan örökzöldek csendülnek fel, mint az Elmegyek, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, az Azért vannak a jó barátok, vagy a Különös szilveszter.
Természetesen a profi szólisták sem maradhatnak kiváló muzsikusok nélkül, így az ország legkiválóbb zenészeiből álló zenekar kíséri majd az énekeseket. Erre az estére a négytagú állandó zenekar ütőhangszerekkel, fúvós szekcióval, vonós kvartettel és vokalistákkal egészül majd ki, hogy a legszínvonalasabb megszólalással emlékezhessünk a két csodára, Cserháti Zsuzsára és Máté Péterre.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek