Miskolc 2014. Sep. 04. (21:30)

Edda koncert


Edda koncert
Az idei Miskolci Sörfesztivál szeptember 4. és 7. között kerül megrendezésre a Népkertben! Miskolc, Népkert - a nagyváros rendezvényeinek állandó helyszíne, a város szívétől pár percnyi séta távolságra - elhelyezkedése, kialakítása miatt kiválóan alkalmas nagyszabású rendezvény helyszínének. Miskolc egyetemi város és nem mellesleg a hazai sörgyártás egyik fellegvára. 
 

Kihagyhatatlan nyárbúcsúztató kulturális és gasztronómiai rendezvény

 

Szeptember első hetében újra benépesül a miskolci Népkert, immár harmadszor kerül megrendezésre a Miskolci Sörfesztivál, a legnagyobb hazai "sörünnep".

A csütörtöktől vasárnapig tartó esemény iránt idén minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, a szervezők felkészültek az előző években tapasztalt közel 70.000 fős látogatói szám fogadására és bővítették a gasztronómiai kínálatot. A Borsodi Sörgyár teljes termékpalettája mellett kézműves sörök és külföldi sörkülönlegességek széles választéka, az ország minden szegletéből érkező árusok standjain számtalan ínycsiklandozó falat várja a fesztiválozókat.

A különleges koncertprogram az előző években a rendezvény védjegyévé vált. Idén sem lesz másként.

Fellép a legendás miskolci rockbanda, az Edda Művek, érkezik az IHM, színpadra lép a popdíva, Zséda, az R-GO, a Hooligans, élő zenekaros koncertet ad Dobrády Ákos, Király Viktor és Kállay Saunders András, nagy bulira készül a Korda/Balázs házaspár, L.L. Junior, Zoltán Erika, Kasza Tibi, DJ Dominique és számtalan további neves hazai előadóművész és zenekar.

Az idei fesztiválról sem hiányozhatnak legendás külföldi előadók: pénteken Dr. Alban, szombaton az örök fiatalság ódájának megéneklője, az Alphaville, vasárnap a '70-es, '80-as évek ikonja, a Boney M lép színpadra.

Az ország legnagyobb sörfesztiválja, a Miskolci Sörfesztivál 2014. szeptember 4-től 7-ig Miskolcon a Népkertben!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.
Új koncertek