jksz

Bulvárbarangoló: kiesett az X-Faktorból, kiakadt a versenyző a Facebookon

1 hete  ·     ·  koncert.hu

Á, tudjuk ám, hogy szívesen olvassátok a bulvárhíreket – noha néha tényleg minden határon túlmennek. Készítettünk egy kis válogatást, csak azért, hogy képben legyetek :)

Fotó: RTL Klub

Ismét gyermeket vár a világhírű énekes felesége!

Jó, a  "világhír" viszonyfogalom, meg aztán ízlések és pofonok, persze, de Adam Levin neve onnan lehet ismerős, hogy a Maroon 5 énekese. Most már azt is tudjuk, hogy modell feleségével a második gyermeküket várják. Az első kislány, Dusty Rose már egyéves. (Forrás: Blikk)

 

Lagzi Lajcsi: nincs több hakni!

Eléggé megrángatta az élet mostanában a zenészt, és azt sejtjük, nincs még vége az áramlopás-ügynek. Talán ezért is döntött úgy, hogy eladja a birtokát, s noha teljesen nem teszi le a hangszert: haknizni már nem fog többet. Új szakma után néz: édesapja után ő is bútorasztalos lesz. Mindemellett lakásétterem nyitását tervezi, ahol diétás tanácsokat fog adni. (Forrás: 24.hu)

 

Kiakadt a kiesett X-Faktoros

Nagy Szimonet­ta megalázva és becsapva érzi magát, ennek hangott is adott a FB profilján. Úgy érzi, nevetségessé tették, a szájába adtak olyan dolgokat, amelyeket ő nem is mondott volna (hasonlít Christina Aguilerára) és a hangosítással is voltak gondjai. Úgy vélekedett, az egészet megrendezték – innen üzenjük, ez így is van. Erről szól a dolog, kár, hogy a 25 éves lánynak ezt senki nem mondta előre. Vagy igen, és ezt a kiborulást is megrendezte valaki :)
(Forrás: ZOOM)

Háááát...

 

A feszültség feloldására meg ezt ajánljuk:

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Háromezer kiló debreceni páros a Zamat fesztiválon – nem semmi!

Háromezer kiló debreceni páros a Zamat fesztiválon...

Három nap alatt összesen háromezer kilogramm debreceni páros kolbásszal – és természetesen koncertekkel várják az érdeklődőket a hétvégén a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Apu, kezdődik: Lesátánistázták a metálzenekart Kecskeméten, HEX-lemezt nem árulhatnak, de azért fellépnek

Feltehetően minden idők leglátogatottabb Apey & The Pea koncertje lesz Kecskeméten pénteken. A buli adatlapját mellékeltük, ha valaki esetleg még csatlakozni akar.

Anna and the Barbies – Értelmetlen, avagy megnéztük az Álmatlan-koncertfilmet

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartott egy lemezbemutatót, amely az Utópia turné része volt. E koncert felvételei adták az alapot az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm megalkotásához.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek
Új koncertek