Fesztivál törlés

Egy koncerttel és egy már halasztott fesztivállal kevesebb

Reménykedtünk benne, hogy a hazai járványügyi vészhelyzet enyhülésével már nem kell több programtörlős hírrel foglalkoznunk, de sajnos szinte minden napra jut valami elszomorító poszt.
 
Fotó: All Around New Music

PAUSE: John Newman elbúcsúzik, Ed Sheeran hallatott magáról

A világjárvány okozta karanténos időszakban legtöbben átértékeltük az eddigi életünket, és sokan vannak, akik már biztosan másképp folytatják utukat. Valószínűleg közéjük tartozik a pár nap múlva 30. évét betöltő John Newman is, aki egy időre visszavonulót fújt.
 
 
Fotó: fokert150.hu

Ezeket a dalokat játssza a Margitszigeti Zenélő Szökőkút

Idén is dalra fakad a Margitszigeti Zenélő Szökőkút, ahol szépen megfér egymás mellett a klasszikus zene, a pop, a rock és a gyerekdalok is. Idén külön blokkot kaptak a Budapestről szóló dalok.
 
Veszprémi Utcazene Fesztivál

1-1 millió forint keresi gazdáját a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

Azt már korábban is tudtuk, hogy az egyre népszerűbb Veszprémi Utcazene Fesztivál szintén augusztus végére költözik, most pedig eljött az ideje a versenyre való jelentkezésnek is!
 
Kanizsa Feszt

Lesz Kanizsa Feszt: Magyarkanizsán!

Szerbia enyhített a megszorításokon és lehetővé tette a szabadtéri rendezvények megtartását, így kicsit irigykedve nézzük a dátumot. Ami a határ ezen oldalán is jó hír ebben, hogy a magyar zenekarok egy kis levegőhöz juthatnak.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
 
Swing a la Django

Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django Újpesten

Zajlik a kulturális élet Újpesten. Az ingyenes autósmozi után most ingyenes koncertekkel kedveskednek a helyi lakosoknak, amihez a szerencséseknek még csak ki se kell mozdulniuk otthonról.
 
Autósmozi

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.
 
Fotó: Ocho Macho Facebook

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak bevételhez jutni. A legújabb akció keretében te lehetsz az Ocho Macho zenekar producere... igaz, nem _úgy_, ahogy azt a Hajós-féle Dalfutárból...
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
James Blunt

Nem sikerült új időpontot találni a James Blunt-koncertnek

A koncertszervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az elmaradt bulikat megpróbálják egy későbbi időpontban pótolni, azonban sajnos akad olyan külföldi sztár, akiről egy időre le kell mondanunk. :(
 
Paloznaki JazzPiknik

A Paloznaki Jazzpiknik szinte teljes külföldi fellépőgárdája lecserélődött

Az eseményt ettől függetlenül megtartják! Lesznek külföldi sztárvendégek, viszont nagy kedvencünk, Caro Emerald koncertjére idén már biztos nem táncolhatunk. :(
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek