EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
V. Alföldi Street Food Fesztivál

A La Bouche Cegléden ad koncertet a retró és a street food jegyében

Immáron ötödik alkalommal rendezik meg Cegléden a fürdő területén az Alföldi Street Food Fesztivált, ahol a finom falatok mellett természetesen zenei csemegékkel is kedveskednek a vendégeknek. Az idei sztárfellépő a La Bouche formáció lesz.
 
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
Fotó: MTI

Ákos nem megy a SZIN-re

Fogyatkozik az idei SZIN fellépőinek listája. Most azonban nem egy külföldi sztár mondta vissza a vendégszereplést, hanem a mi popikonunk, Ákos, aki komplett nyári turnéját törölte.
 
Beach Fesztivál

Elmarad a Beach Fesztivál

Ha azt gondoltátok, hogy kifogytunk a még nem nyilatkozó nyári fesztiválokból, tévedtetek! A mai "áldozat" a balatonfűzfői Beach Fesztivál.
 
Sportaréna

Augusztusban az Apostol pótkoncertjével nyit az Aréna

Az idei évben tele lett volna az Aréna naptára jobbnál jobb koncertekkel... A helyszín egyelőre üresen tátong, de az üzemeltető bízik az őszi nyitásban: Szloboda Gyula a folytatással kapcsolatban adott interjút.
 
 
Fotó: Rizsavi Tamás

Bazinagy háromnapos bulival ünnepeljük 'gusztus 20-t

Találós kérdés következik. No, ki rendezi idén a legnagyobb fesztivált augusztusban? Adunk egy kattintásnyi gondolkodási időt. Bár az előzmények alapján gyakorlatilag egyre csökkent a szóba vehető jelöltek száma...
 
Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Egy megy, egy marad: Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Újabb két hazai fesztivál terítette ki a kártyáit a közönség asztalára: a Harley-Davidson Open Road Fest bedobta a törölközőt, az Alpárfeszt viszont még próbálkozik a halasztással.
 
Fotó: Öt Templom Fesztivál

Budapest Bár: Klezmer – Mező Misivel kiegészülve

Az Öt Templom Fesztivál is átköltözött az online világba. Május 14-18. között koncertek, virtuális templom-túrák, és felvételről közvetített istentisztelet is szerepel a műsorfolyamban. A zenei csemegék közt szerepel a 30Y, a Budapest Bár Mező Misivel kiegészülve, Barabás...
 
Geszti

Rímgyáros a karanténban: Geszti Péter új dallal jelentkezett

Új dallal és a hozzá készült animációs videóval jelentkezett kis hazánk egyik legkedveltebb rímgyárosa, Geszti Péter. Az alkotómunkában mellé szegődött KáTé, azaz Kálmán Tamás, akinek a zenei alapot köszönhetjük.
 
EFOTT

Találd ki, mikor lesz az EFOTT!

Végre az EFOTT is döntésre jutott az idei szezonnal kapcsolatban, és a jó hír az, hogy halasztás lett a végeredmény. A rossz meg az, hogy egy időpontban lesz a szintén halasztott Fishing On Orfű fesztivállal.
 
Elevenedés

A tavasz idén online Elevenedik meg

Minden évben két alkalommal, tavasszal és ősszel a XI. kerületi Bartók Béla út több napos kulturális és gasztro-eseménytárrá változik, ami a helyzetre való tekintettel ezúttal az online térbe költözik.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek