Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
 
Fotó: Coliseo de Puerto Rico, José Miguel Agrelot

A Daddy Yankee-koncert is csúszik egy évet

Idén nyáron végre hazánkba is ellátogatott volna a reggaeton-király Daddy Yankee, azonban a járványnak köszönhetően erről is le kellett mondanunk. De szerencsére egy év múlva újra próbálkozik!
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
 
Fotó: Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

Ahol csónakból lehet nézni a koncertet: Tisza-tavi Fesztivál

Idén csak háromnapos lesz, viszont az eredeti időpontban július 31. és augusztus 2. között kerül megrendezésre a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál. Természetesen szigorúan betartva a járvány miatti óvintézkedéseket.
 
Simply Red, Deftones, Billy Talent

Simply Red, Deftones, Billy Talent – új időpontok!

Újabb három koncert esett áldozatul a járványnak, így a Deftones, a Billy Talent és a Simply Red koncertjétől is elbúcsúzhatunk idén. Jó hír viszont, hogy már megvannak a pótlások új időpontjai. 2021-re...
 
Fotó: Elle Bellamy Instagram

Matt Bellamyval cukiskodunk

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg, és szerencsére kedvenc sztárjaink is gondoskodnak a jövő nemzedékének utánpótlásáról. Ezúttal a MUSE-frontember Matt Bellamy mosolyog büszkén újszülött kislányával és gyönyörű feleségével.
 
NEW FRIEND REQUEST

És akkor Sanyi beállt metált játszani...

A modern metal vonalat képviselő NEW FRIEND REQUEST zenekar első, ’Nem Kel Fel a Nap’ névre keresztelt nagylemeze után megérkezett a második, ’Lélekgyilkosság’ címmel.
 
Fotó: Deszkavízió

Minden 4. helyre árulnak jegyet a Városmajori Szabadtéri Színpad koncertjein

A korlátozások enyhítésével a Városmajori Szabadtéri Színpad is újratervezte programkínálatát, és így júliusban ismét megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Számos koncert és színházi produkció is szerepel a vendégcsalogató műsorfolyamban.
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek