Fotó: henryrollins.com

Henry Rollins, a beszélő punkfej előadását áttették a Katonába

Még mielőtt sokan azt hinnék, hogy Rollins Band-koncert lesz, esetleg Henry Rollins szólóban muzsikál, leszögezzük: a punkikon úgynevezett "spoken word"-estet tart, ami azt jelenti, hogy feláll a színpadra egyedül, és beszél és beszél és beszél...
 
Ausztráliából jön és az A38 Hajón lép fel a magyar származású Ziggy Alberts

Ausztráliából jön és az A38 Hajón lép fel a magyar származású Ziggy Alberts

Ziggy Alberts Ausztrália egyik legsikeresebb független előadóművésze. Őszinte történetei világszerte lenyűgözték a közönséget, dalait 1,6 millióan hallgatják havi szinten Spotify-on.
 
 
Berobbant a Kerekes Band negyedik koncertfilmje

Berobbant a Kerekes Band negyedik koncertfilmje

A hollókői vár tetején forgatott Levegő, az egri Török Fürdőben rögzített Víz és a Hortobágyi Nemzeti Parkban felvett Tűz után itt a Kerekes új koncertfilmje, amely egyben egy 2,5 éves projekt záróeseménye is, amelynek majdnem befellegzett..
 
Az elmúlt öt év egyik legnagyobb rockzenei sikertörténete: Mudfield

Az elmúlt öt év egyik legnagyobb rockzenei sikertörténete: Mudfield

A Mudfield zenekar Kelet népe című albuma aranylemez státuszt ért el, melynek örömére különleges koncertet ad a szeghalmi együttes 2022. október 15-én szombaton az A38 Hajó gyomrában. Az este során, melynek különleges vendége a kiváló Escape My Shadows lesz, a zenekar az elejétől a...
 
Fotó: Magashegyi Underground/FB

Bocskor Bíborkával beszélget Péterfy Bori a gyárban

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjére, ahol az új műsorvezetőként debütáló Péterfy Bori pályatársával, Bocskor Bíborkával fog beszélgetni.
 
Gumicsizmás agrár-popzene – Az A38-on tartja jubileumi koncertjét a Balkan Fanatik

Nem gumicsizmás agrár-popzene – Az A38-on tartja jubileumi koncertjét a Balkan Fanatik

Huszadik születésnapját látványos koncerttel ünnepli a Balkan Fanatik. A hazai elektro-etno színtér népszerű képviselője szeptember 29-én az A38 hajón számos ismert vendég közreműködésével lép fel.
 
 
Fotó: Kevin Baldes

Chapter 3, itt jövünk! A Zebrahead új taggal és új dalokkal tér vissza Budapestre

A kaliforniai punk csapat új énekes-gitárossal szabadul rá a világra: az új felállással és az új dalokkal friss fejezetet nyitnak a zenekar karrierjében. Három év után térnek vissza Budapestre, hogy ezúttal az A38 Hajót rengessék meg dalaikkal február 19-én.
 
Amikor az ausztrálok beszörföznek az A38-ra: Ocean Alley

Amikor az ausztrálok beszörföznek az A38-ra: Ocean Alley

Az ausztrál pszichedelikus-szörf-rock zenekar szinte napra pontosan három éve járt Magyarországon, most Lonely Diamond című új lemezükkel térnek vissza, hogy az A38 Hajón keltsenek hullámokat augusztus 21-én.
 
Fehér Balázs a Hajón

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel...
 
Saiid a fedélzeten

Saiid a fedélzeten

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén az Akkezdet Phia, azaz Saiid lesz a vendég.
 
Kétmillió euróból turnézhatnak Európában a feltörekvő zenekarok

Kétmillió euróból turnézhatnak Európában a feltörekvő zenekarok

Az ikonikus európai zenei helyszíneket, köztük az A38 Hajót is tömörítő kezdeményezést, a Liveurope-ot immár harmadik alkalommal választották ki uniós finanszírozásra, hogy a következő három évben is segítse az újonnan bemutatkozó európai produkciók bemutatását. A program öt...
 
Welcome to 1984: két hét múlva visszatér az Anti-Flag Budapestre  07.10.

Welcome to 1984: visszatér az Anti-Flag Budapestre

A pennsylvaniai csapat 4 év után újra Budapestre látogat legújabb, 20/20 Vision című lemezükkel. A Welcome to 1984 turné július 10-én gurul be az A38 Hajóra.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek