Atlanta nem csak a Coca-Colát adta a világnak – A hamarosan nálunk koncertező Algiers extrákkal bővítette albumát

Atlanta nem csak a Coca-Colát adta a világnak – a hamarosan nálunk koncertező Algiers extrákkal bővítette albumát

Október 12-én már többedszerre lép magyar színpadra az elsöprő lendületű gospel-punkkal és sok más izgalmas zenei stílussal is kísérletező Algiers az A38-on.
 
Fotó: The Flower Kings/FB

Az A38-on ad koncertet a progrock svéd legendája, amelynek magyar dobosa is volt

A The Flower Kings európai lemezbemutató turnéra indul, mely során Magyarországon is fellépnek: a koncert az A38 hajón lesz, 2023. október 11-én.
 
 
Először játszik Budapesten az Eurovízión feltűnt cseh lánybanda

Először játszik Budapesten az Eurovízión feltűnt cseh lánybanda

Az Eurovízión sikert arató slágerük angol, cseh, ukrán és bolgár dalszöveget is tartalmaz, a Spotify-on már több, mint tízmillió meghallgatással büszkélkedhet. Első nagyobb turnéjuk során a Vesna Budapestre is ellátogat: november 3-án az A38 Hajón adnak koncertet.
 
Fotó: Fényes Gábor

Jerabek LX/XL – dupla ünnep az A38-on

Jerabek Csaba basszusgitáros-zeneszerző-szövegíró negyvenéves zenei pályafutását eleveníti fel – és hatvanadik szülinapját ünnepli meg – december 2-án, az A38 Hajón. A kultikus F.O. System társalapítója ezen a jubileumi koncerten idézi meg karrierje főbb állomásait az F.O....
 
Fotó: DJ Palotai

Hajómozgatás heti kétszer – elektronikus szeptember az A38-on

Az elmosódó évszakhatárok miatt vége a hagyományos augusztusi nyárzárásoknak: az A38-on már a szeptember is nyári hónap lett, így még tovább kitartanak az elektronikus zenei programok a Hajó teraszain.
 
Balkán country, cigánywestern, fergeteges slágerek – Hegedűs Józsi a Hajó Tetőterszán mutatja be új lemezét

Balkán country, cigánywestern, fergeteges slágerek – Hegedűs Józsi a Hajó Tetőterszán mutatja be új lemezét

Június 18-án megjelent Hegedűs Józsi első szólóalbuma A Szívemből a félelmet kioltom címmel, melynek koncertbemutatója július 19-én, az A38 Hajó Tetőterszán lesz.
 
 
Csóró éjszakák titokban Budán – jön a Mehringer első nagylemeze

Csóró éjszakák titokban Budán, szülinapi buli az A38-on: jön a Mehringer első nagylemeze

Mehringer Marcira és bandájára a Fülesbagoly Tehetségkutatón figyeltünk fel, ahol a produkciójukat egy aranyéremmel ismerték el. Eltelt egy év, s a pécsi zenekar szeptemberben jelenteti meg első nagylemezét, de addig sem maradunk új zenék nélkül, folyamatosan fogják szállítani a...
 
Fotók: Vintage Trouble

Ty Taylor igazi showman – Vintage Trouble a Hajón

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb rhythm and blues szenzációja július 6-án végre visszatér a Hajóra.
 
Lajkó Félix visszatér az A38 színpadára

Lajkó Félix visszatér az A38 színpadára

A hegedűművész legutóbb 2020-ban járt az A38 Hajón, ekkor csak zárt körben előtt léphetett fel, június 4-én viszont végre elfoglalhatják a koncerttermet rajongók. Az estet a szabadkai francia sanzont, tangót, rumbát, bossa novát és egy csipetnyi etnót játszó ContraBayando nyitja.
 
Fotó: Czabán György

A Tripolje eredetileg alkalmatlan volt az A38 céljaira – 20 évnyi koncert dicséri az elvégzett munkát

Húszéves lett Budapest “Hajója”. Mielőtt rátérünk a jubileum zenei programjaira, a "később születettek" számára mesélünk a történetéről.
 
20 egyéjszakás kaland – ünnepel az A38

20 egyéjszakás kaland – ünnepel az A38

Az áprilisban húszéves A38 Hajó húsz estényi programmal pecsételi meg húszéves helyét a budapesti kulturális térben. Elektronikus bulik, külföldi sztárok, feltörekvők és saját jubileumukat is ünneplő magyar zenekarok a két hónapos jubileumi programsorozatban.
 
Fotó: Weval/FB

Hollandia legizgalmasabb crossover elektronika duója az A38-on

Aki először hallja a Weval zenéjét, joggal feltételezheti, hogy elektronikus-zenei veteránokról van szó – aztán jön a meglepődés, hogy milyen fiatal a két srác, akik korukat meghazudtolva szállítják példátlan érettségű dalaikat.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek