Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótákonysági koncerten

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.
 
Fotó: Punknews

Tom Morellót a földre teperte a biztonsági őr koncert közben

Hatalmasat esett szombaton este Torontóban az újra turnézó Rage Against the Machine gitárosa koncert közben – szúrta ki a videót a a 24.hu. Morellót a biztonsági ember csapta véletlenül a földhöz.
 
 
Fotó: Szombat.org

Zsinagógák Hete: Bernsteintől Leonard Cohenig filmzenék – és sóletfesztivál

A hagyományosnak számító Sóletfesztivállal nyitja meg idén a Zsinagógák Hete rendezvénysorozatot az EMIH-Magyar Zsidó Szövetség.
 
Együtt kezdék: Lábas Viki, Járai Márk, Szepesi Mátyás és Felcser Máté első közös filmzenéje

Együtt kezdék: Lábas Viki, Járai Márk, Szepesi Mátyás és Felcser Máté első közös filmzenéje

Lábas Viki és Járai Márk közösen énekelnek az új magyar generációs vígjáték, az Együtt kezdtük főcímzenéjéhez készült dalban. Felcser Máté és Járai Márk közös szerzeménye, az Együtt én meg te az újrakezdésről szól, nosztalgiával, érzelmekkel tele. A film augusztus...
 
Fotó: Komróczki Dia

Csak jó zenét akarunk csinálni – Interjú Nóvé Somával

2012-ben robbant be a Middlemist Red énekes frontembereként a köztudatba, azóta számos sikert tudhat magáénak. Jelenleg négy projektje fut, amiből a népzenét a folk rockkal vegyítő MORDÁI élvez elsőbbséget, második albumuk felvételét nyár végére tervezik.
 
Saiid a fedélzeten

Saiid a fedélzeten

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén az Akkezdet Phia, azaz Saiid lesz a vendég.
 
 
Fénykísérletek és elektronikus zene az egykori Inotai Hőerőműben

Fénykísérletek és elektronikus zene az egykori Inotai Hőerőműben

A Centrum Production audiovizuális eseménysorozatot szervez júliusban és augusztusban az Inotai Hőerőműben és annak mozaikokkal díszített Művelődési Házában. A szervezők többek között fénykísérletekkel, elektronikus zenével és az ipari komplexumot bemutató sétával várják az...
 
Fotó: Karmatik Photoraphy

A boldog zenészek boldogabb zenét csinálnak – új utakon a MÖRK

Nagy zenei átalakuláson megy keresztül a MÖRK, a folyamatnak pedig egyszerű oka van. Ahogy az EFOTT HAJÓGYÁR Petőfi Színpadán fellépő zenekar frontembere, Zentai Márk fogalmaz: a boldog zenészek boldogabb zenét csinálnak.
 
Így készül Dolhai Attila a kastélykoncertjére

Így készül Dolhai Attila a kastélykoncertjére

A Festetics-kastély és a hozzá tartozó körülbelül negyvenkét hektáros park Keszthely legimpozánsabb műemléke. Képzeljük csak el azt az estét, amikor Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar lép fel ezen a helyen...
 
Fotó: Ungár Richárd

Alpárfeszt – az ország legzöldebb underground kisfesztiválja

2022. július 7-9. között a lakitelki Tőserdő Autós Kemping ad otthont az Alpárfesztnek.
 
Fotó: Óbuda.hu

Nyár, plázs, koncertek Óbudán

Az Óbudai Nyár elnevezésű, több mint két hónapos rendezvénysorozat már elkezdődött, és egészen augusztus végéig tart majd különféle programokkal, koncertekkel, Piknik Mozi előadásokkal. Ismét lesz ingyenes Lupa-nap (csak a kerületieknek), és újra nyit a Római-parti Plázs is.
 
Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Szalay Zoltán életművéből nyolcvan könnyűzenei témájú fotó látható június 30-tól az Óbudai Társaskör Pincegalériájában. Az "Azok a rockzenészek - Ahogyan Szalay Zoltán látta őket" című tárlatot Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa nyitja meg június 30-án.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek