Négy ország, öt nap, tíz zenekar - világzenei fesztivállal zárja az évadot a KOBUCI

Négy ország, öt nap, tíz zenekar – világzenei fesztivállal zárja az évadot a KOBUCI

Október 4. és 8. között kerül ismét megrendezésére a világzene óbudai szigeteként emlegetett koncerthelyszín tematikus fesztiválja, a IV. Óbudai Világzenei Hét. Régi ismerősökkel, kiváló hazai és nemzetközi muzsikusok közreműködésével, a peremműfaj ünnepével köszön el...
 
Cory Wells és a Youth Fountain a Dürer Kertben

Cory Wells és a Youth Fountain a Dürer Kertben

Cory Wells először hozza el akusztikus poszt-hardcore dalait Budapestre, de a kísérőzenekara sem járt még errefelé – így együtt debütálnak a magyar közönség előtt szeptember 25-én a Dürer Kertben.
 
 
Holland sztárzenekarok, fúziós koncertek, koncertek: Amszterdam Budapesten

Holland sztárzenekarok, fúziós koncertek, filmvetítések: Amszterdam Budapesten

A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar idén is megrendezi közös, immár közel egy évtizede életre hívott tematikus fesztiválját, amelynek fókuszában ezúttal Amszterdam áll. A szeptember 16-án kezdődő, változatos programokat kínáló Európai Hidak fesztiválon az egyedülálló zenei...
 
Fotó: Leenalchi

Sámánok, poposított népi opera, szimfonikusok – a Koreai Kulturális Központ koncertjei

A koreai sámánizmus rítusait kísérő zenét, poposított koreai népi operát, valamint koreai szimfonikusokat is hallgathat a közönség szeptemberben a budapesti Koreai Kulturális Központ szervezésében.
 
Fotó: Gyulai Pálinkafesztivál

Pálinka, szerelmem... – Demjén Ferenc és Szikora Róbert a Gyulai Pálinkafesztiválon

Szeptember 15. és 17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyen fellép Demjén Ferenc, Szikora Róbert és az R-GO, Nótár Mary, a Karthago, Kis Grófo, a TNT, a Hooligans és a gyegyószentmiklósi 4S Street zenekar.
 
Szeptemberben lesz a független zenei kiadók dezsemborija

Szeptember 10-én lesz a független zenei kiadók dzsemborija

Szeptember 10-én, 6. alkalommal rendezik meg a független kiadók vásárát, azaz az Independent Label Fairt (ILF). A lemez- és kazetta vásár ezúttal az Élesztő Teraszon, a Mammut tetején várja majd a látogatókat, ahol a szakmai beszélgetések és dj szettek is várják az érdeklődőket.
 
 
Playbánia: mától elsőalbumos Beton.Hofi

Playbánia: mától elsőalbumos Beton.Hofi

A Fedél Nélkül FB-oldalán harangozta be Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi első albuma megjelenését, mely gesztust nagyra értékeljük, a Playbánia című album pedig ma ki is jött (de arról még nem tudunk felelősen nyilatkozni).
 
Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Leeds Festival

Leeds Fesztivál, drog, haláleset, Rage Against the Machine

Nem lennénk a brit fesztivál szervezői helyében, de a Rage Against the Machine menedzsmentjét sem irigyeljük... A zenekar lett volna a Leeds Fesztivál headlinere, de kénytelenek voltak sérülés miatt lemondani a komplett turnét. Ennél sokkal rosszabb hír, hogy a rendezvényen a hétvégén...
 
Fotó: Steve Johnson (Pexels)

Jótékonysági koncert lesz vasárnap a Dohány utcai zsinagógában

Békeima címmel tartanak jótékonysági koncertet az ukrán menekültek megsegítésére Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában augusztus 28-án
 
Piramis live albuma a Várkert bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
 Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek