Megérkezett a Zsolti a béka metálverziója

A Zsolti a béka metálverziója után itt az egész fémes ízű Belga-album

A keményebb műfajok világában értelmezte újra 16 dalát a Bëlga: jön a zenekartól Fém of Bëlga című album – további súlyos átdolgozásokkal
 
Ilyen volt a hangulat tavaly (fotó: Magyar Klipszemle/FB)

Ezek ma a legjobb hazai klipek – versenyben Azahriah, Dzsúdló, a Carson Coma és nagyon sokan mások

Összeállt a 7. Magyar Klipszemle Versenyprogramja. Az ember nem is gondolná, hogy ennyi videó készült az előző szemle óta eltelt évben... Stíluskavalkád mind vizuális, mind zenei tekintetben!
 
 
Fotó: The Carbonfools/FB

Carbonfools duplakoncerttel nyílik meg az Akvárium Klub új koncerthelyszíne

A Lokál elsődleges célja, hogy minőségi körülményeket biztosítson a feltörekvő és turnézó előadók számára, valamint alternatívát kínáljon ismert hazai előadók meghittebb, exkluzív koncertjeinek megvalósítására.
 
Fotó: Frank Lebon

Tegnap emlegettük, mára kiderült: Budapesten koncertezik King Krule

Így legyen mákunk mindenben :) Tegnap megosztottuk a Fb-oldalunkon egyik új dalát és megemlítettük, hogy jártunk már koncertjén és milyen jó volt. A mai hír az, hogy ha nem is rögtön, de október 30-án élőben is meghallgathatjuk az új albumát az Akváriumban.
 
Fotó: Sziget Festival Official / Rockstar Photographers

Nagyszínpad! Hazai popsztárokkal lép fel a Superar gyerekkórus az Akváriumban

Rendhagyó koncertet láthat a közönség május 23-án az Akváriumban. A hazai könnyűzene sztárjai egy nagy közös showban lépnek fel, együtt a Superar esélyteremtő zenei program növendékeivel. A különleges esemény jótékony célokat szolgál: a Superar nyári zenetáborának...
 
Fotó: FM/FB

Négy év után visszatér Budapestre a Flogging Molly

Az ír-amerikai folk-rock hetes fogat utoljára 2019-ben járt nálunk, úgyhogy épp ideje, hogy június 14-én leporoljuk a táncoló fekete bakancsainkat, és bokázzunk egy nagyot az ördög táncparkettjén az Akváriumban.
 
 
Józsi az Akváriumban

Józsi az Akváriumba megy

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg és ahogy azt Horváth Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban február 10-én hallhat a közönség először élőben az Akváriumban, ahol a Hősök és...
 
Fotó: Alina Pash/FB

A Sziget fesztivál után az Akváriumban is fellép Alina Pash

Alina Pash fellépéseiben mindig van valami ősi erő, valami boszorkányság – varázserejét április 9-én újra megtapasztalhatjuk, ezúttal az Akvárium Klubban.
 
Mint hal a vízben – Először lép fel az Akváriumban a KFT

Mint hal a vízben – Először lép fel az Akváriumban a KFT

A KFT hamarosan évadnyitó koncertet tart Budapesten az Akvárium Nagy Halljában – ez lesz az együttes első fellépése az Erzsébet téri klubban.
 
Fotó: YouTube

Steve Vai elhozza Budapestre a Hydra-gitárt

A Hdyra egy nagyon különleges gitár, amelynek három nyaka van, egy igazi gitárszörnyeteg, amelyet Vai álmodott meg és természetesen a lemezen is hallható. Április 12-én az Akvárium Klubban élőben is hallhatjuk.
 
Akvárium a négyzeten: Orosz rockikon lép fel Budapesten hétfőn

Ukrajnáért zenél az oroszok Bob Dylan-je hétfőn az Akváriumban

Az orosz rockzene egyik ikonikus alakja, Borisz Grebenscsikov ad koncertet az Akvárium Klubban január 23-án.
 
Belépés csak csajoknak/ csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Belépés csak csajoknak/csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Február 17-én és 18-án egy-egy Krúbi-koncert lesz az Akvárium Nagy Halljában. Ha azt tervezted, elmész a pasiddal/csajoddal, kezdjétek el újratervezni a dolgot :) De vajon melyik lesz előbb telt házas?
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek