33 év után új dalt jelentetett meg az F.O. System

33 év után új F.O. System-dal jelent meg

Az F.O. System a ’90-es évek kultikus underground zenekara, akiknek egyetlen lemeze jelent meg és 1991-ben be is fejezték a közös zenélést, vagyis majdnem befejezték: mára már hagyomány, hogy évente egy koncerten találkoznak kitartó rajongóikkal. Így lesz ez január 28-án is: az...
 
Fotó: SzollárZsófia

Dalok rap nélkül – GranCanada EP bemutató koncert szombaton az Akváriumban

November 19-én, szombaton mutatja be a GranCanada az I II III címet viselő kislemezét a GranCanada. A 2020-as Fénytörés óta egy-egy dallal jelentkezett csak a zenekar most októberig, az I II III ráadásul az első rap nélküli anyaguk.
 
 
Fotó: Nothing, nowhere/FB

Egy vermonti pincéből az Akváriumba

Annak idején, első budapesti koncertjére minden jegy elkelt, második hazai koncertje mindeddig a Covid-járvány miatt váratott magára, december 6-án azonban a napokban megjelent, CYAN1DE című kislemeze új számait is bemutatja az Akvárium Klubban Nothing, nowhere.
 
Évi rendes buliját az Akváriumban tartja az F.O.System

Hogy ne sodródj céltalanul: évi rendes buliját az Akváriumban tartja az F.O.System

Ezt csinálja bárki utánuk: a '90-es évek kultikus underground zenekarának csupán egyetlen lemeze jelent meg, a rajongóik a mai napig gyűlnek, a régiek meg kitartanak.
 
Fotó: Dead South/FB

Bendzsó, cselló, mandolin, szakáll: a The Dead South jövő szerdán visszatér Budapestre

Tavalyi telt házas koncertje után, a The Dead South szinte napra pontosan visszatér a tett színhelyére, hogy ismét elhúzzák a nótánkat. Mi ott leszünk!
 
Helyszínváltozás! A Bad Omens koncertje átkerült az Akvárium Nagyhallba

Helyszínváltozás! A Bad Omens koncertje átkerült az Akvárium Nagyhallba

Az amerikai metalcore csapat koncertjére annyian kíváncsiak, hogy a buli végül átkerül az Akvárium Nagyhallba. A Bad Omens 2018-as látogatása után most új, The Death of Peace of Mind lemezének nagyszabású turnéjával lép fel Budapesten február 12-én.
 
 
Fotó: Xavier Rudd/FB

Ausztrália ősereje egy estére elárasztotta Budapestet

Őszinte leszek: fogalmam sem volt, ki ez srác (Xavier Rudd, AUS), mire Schwartz Dávid zenész-énekes-énektanár külsős kollégánk felkiáltott, hogy ÚRISTEN! Ebből arra következtettem, hogy hiányos a zenei alapműveltségem és valami nagy dolog készülődik az Akváriumban. Nem volt...
 
Fotó: Hajógyár

644 benevezett klipből 16 kapott díjat az idei Magyar Klipszemlén

Hatodik alkalommal, október 13-án, rendezték meg a Magyar Klipszemlét, az egy éves születésnapját ünneplő Hajógyár közreműködésével. A beérkezett 644 klipből 16 kategóriában díjazták az elmúlt év legmenőbb alkotásait az Akvárium Klubban. 
 
Fotó: Magócsi Ildikó

Valami nagy-nagy tüzet rak zenéből és szolidaritásból a Ladánybene 27 az Akváriumban

A Ladánybene 27 október 23-án az Akvárium Klubban különleges koncertet ad. A zenekar a „Songs of Freedom" elnevezésű estére meghívta a szabadkai Sin Seekas együttest, emellett speciális műsorral is készülnek.
 
Új dalaival tér vissza Európába Macy Gray – az Akváriumban is koncertet ad

Új dalaival tér vissza Európába Macy Gray – az Akváriumban is koncertet ad

A Grammy-díjas művész október 24-én az Akvárium Klubban a The California Jet Club formációval, vagyis Tamir Barzilay dobossal, Billy Wes billentyűssel és Alex Kyhn basszusgitárossal lép színpadra.
 
A holdról is látszani fog, hogy Xavier Rudd újra Budapesten koncertezik

A holdról is látszani fog, hogy Xavier Rudd újra Budapesten koncertezik

Tegnap (szerda) este mutattuk be a FB oldalunkon egy dalát: az ausztrál énekes-dalszerző másfél év kihagyás után egy masszív európai és brit turnéra indult, 86 állomással. A 18 országot érintő koncertsorozat Budapestet is érinti, így négy év után 2022. október 17-én az...
 
Fotó: Pixabay

Egy hónappal azután, hogy KATA elment...

Október 12-én szerdán 18:00-kor MeetUp lesz az Akváriumban – a gazdasági változások a rendezvényiparban témán belül a KATA-törvényről.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek