Eddig tartott a csoda, keresnek másikat – nem adják fel az Alterába szervezői

A körmendi fesztivál szervezői a FB-on tudatták a közönségükkel, hogy az ismert körülmények (pénz, pénz és megint pénz) miatt idén nem tudják megrendezni a fesztivált. De van másik ötletük...

Fotó: Alterába 2023.
Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Minden évben 35-50 zenekarnak adtak fellépési lehetőséget, de 2022-ben az ismert okból nem tudják megrendezni a fesztivált. Most támogatókat keresnek, olyan mecénásokat, akik hisznek bennük és akiknek fontos a kultúra. De nem múlik el a nyár nélkülük!
 
Fotó: AlteRába

Quimby-visszatérés helyett Intim Torna Illegál-búcsú az AlteRábán

„Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az AlteRába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva újra AlteRába!" – üzeni Hegedűs László, a fesztivál főszervezője.
 
 
Alterába Fesztivál

Egyetlen kivétellel minden fellépőt átmentett 2021-re az AlteRába

A sok nyár végi halasztás mellett vannak olyan fesztiválok, amik végül úgy döntenek: jövőre sokkal nagyobb biztonságban vannak ők is és a látogatóik is. Idén Körmenden sem lesz buli.
 
Veszprémi Utcazene Fesztivál + Alterába

Amit elhalasztanak: Paloznak, utcazene, Alterába

Gulyás Gergely mai bejelentése után várható volt, hogy beindul a fesztivál-mentő gépezet, és bár a nagyobb rendezvények hivatalos közleményeit még várjuk, vannak híreink a kisebbekről.
 
F.O. System koncerttel rajtol az ország legnagyobb kerti partija Körmenden

F.O. System koncerttel rajtol az ország legnagyobb kerti partija Körmenden

Ma nyitja meg, és 14-ig be sem zárja a kapuit 9. AlteRába Fesztivál a Rába Szabadidőcentrumban.
 
FOTÓ: F.O.System/ FB

Az F.O.System az AlteRábán tartja 33. születésnapi buliját!

Ahogy közeledik a karácsony, úgy érkeznek szépen sorban a 2018-as nyári fesztiválok húzónevei. A háromszoros Pro Art-díjas AlteRába Fesztivál a legkedveltebb magyar csapatokkal várja majd a koncertrajongókat 2018. július 10-14. között Körmenden.
 
 
Új hazai fesztivál születésének örülhetnek a rockzene rajongói, 2018-ban jön a VasMaRock piknik!

Új hazai fesztivál születésének örülhetnek a rockzene rajongói, 2018-ban jön a VasMaRock piknik!

Az idén nyolc éves körmendi Alterába fesztivál egyre nagyobb népszerűségnek örvend, viszont ennek hozománya, hogy az eredeti elképzelések a fellépőket illetően jelentősen változtak – a rockerek nagy bánatára.
 
Gundel János palóclevese

Mit főznek Beck Zoliék a Rába-parton?

Levest... Hogy melyiket a sok jó bográcsos közül, nem árulták el.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek