Az August Burns Red és a Bury Tomorrow bulija is átkerült a Dürerből

Új dátumra került az August Burns Red és a Bury Tomorrow dupla bulija, akik a Miss May I és a Thornhill társaságában térnek vissza 2022. november 17-én, és nem a Dürerben lesznek a bulik, hanem az Akvárium Klub NagyHalljában. Mivel az új helyszín csak a november 17-i estén volt elérhető, a kétestés buliból egyestés lesz.

Fotó: August Burns Red
Fotó: fetivaly.eu

Mégsem jön LP a Parkba?

Sajnos csokorban érkeznek a turnélemondások a külföldi sztároktól is, ráadásul sokan a halasztás helyett a végleges törlést választják, mivel a koronavírus egyelőre nem hajlandó nyilatkozni arról, mikor szándékozik felhagyni az emberek kerülgetésével (bár bizonyos szinkronhangjai...
 
Fotó:  twenty one pilots/Fb 2019.

Magukhoz térnek az előadók

Úgy tűnik a járványos időszak, és a bezártság meghozza az alkotói kedvet a zenészeknél, hisz folyamatosan érkeznek az új szerzemények. Most három friss darabot ajánlunk figyelmetekbe a twenty one pilots, az Intelligency és a hazai frontos The Sign jóvoltából.
 
 
A 2017-es buli fotója (HAON)

Hogy volt? Hangról hangra, a felvételeket lelassítva tanulták meg a számokat

A fiatalabban kedvéért osztjuk meg az alábbi történetet, lássátok, hogy bezzegamiidőnkben nem a bőség zavarával küzdöttek a zenekarok, amikor a technikáról volt szó...
 
Duplázik az August Burns Red a Dürerben

Duplázik az August Burns Red a Dürerben

Hat hét alatt elkelt az összes jegy az August Burns Red bulijára, és mivel a srácok imádják Budapestet és a magyar rajongókat, úgy döntöttek, hogy dupláznak: a ráadás június 15-én lesz. A banda ráadásul azóta bejelentette új lemeze érkezését is.
 
Fotó: Zebrahead

Így néz ki a keményebb zenék rajongóinak a nyara

Maximális hőfokon dübörög a nyár, és a fesztiválok fellépőin túl Budapestre is jobbnál jobb rock zenekarok koncertjeire tombolhatunk. Júliusban először lép fel Magyarországon a maori nyelven játszó Alien Weaponry, augusztusban többek között jön a Black Tounge, tűzijáték helyett a...
 
Fotó: mejorimagen.eu

A The National és Tom Odell is a Szigetre látogat augusztusban

Újabb sztárokkal bővült a Sziget idei fellépőinek listája, és ezzel együtt teljessé vált a nagyszínpados headliner-sávok műsora is, ahol a The National az utolsó húzónév a csapatban.
 
 
Dühös zene boldog embereknek: ilyen volt az August Burns Red az Akváriumban

Dühös zene boldog embereknek: ilyen volt az August Burns Red az Akváriumban

November 27-én lépett fel ismét az August Burns Red Budapesten. Ismét, hiszen már többször is jártak nálunk, de idén sem most először: tavasszal már adtak egy koncertet március 15-én. Most az Akvárium Klub Nagyszínpadán láthattuk őket.
 
Metalcore-rajongók, szevasztok: az August Burns Red visszatér!

Metalcore-rajongók, szevasztok: az August Burns Red visszatér!

November 27-e ünnepnap lesz a metalcore kedvelőinek, ugyanis ismét hazánkba látogat az August Burns Red. A srácok az Akvárium Klub Nagyszínpadáról pörgetik majd a bulit.
 
A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek