Aurevoir., Henri Gonzo, Oláh Ibolya: három különleges koncert a Müpa 2024-es kínálatából

A Müpa nem csak a klasszikusok otthona: évek óta színpadot biztosít a könnyűzenei produkcióknak, s a zenészek, zenekarok erre a különleges helyre mindig különleges műsorral is készülnek. (Jegyek és részletesebb leírás a cím-linkekre kattintva.)

Aurevoir., Henri Gonzo, Oláh Ibolya: három különleges koncert a Müpa 2024-es kínálatából
Fotó: Aurevoir./FB

Szeláví!, Aurevoir.

A természet és művészet együttes szeretetét hirdető Szeláví! Fesztivál idén már harmadik alkalommal várja a kortárs kultúra, a fenntarthatósági témák és az aktív programok kedvelőit az Egri vár másolatánál, nem messze Pilisborosjenőtől, június 2-4. között
 
A részben zsámbéki zenészekből álló Aurevoir

Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári Színház

A pünkösdi háromnapos esemény csendes sétával indul, amelyet egy nyárindító háromnapos fesztivál követ a legismertebb alternatív zenekarok akusztikus koncertjeivel a Zichy-kastély udvarán, ahol fellép többek között a Platon Karataev, a Lóci játszik, az Aurevoir, Szabó Balázs és...
 
 
Fotó: Gyalog galopp

Középkori punk and roll és boszorkányégetés: Fékomadta fesztivál

Igazi középkori forgatag várja az érdeklődőket Zsámbékon a Fékomadta Fesztiválon, a Zichy-kastély előtti téren, október 16-án 13.00 órától.
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
Nagy-Szín-Pad!

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.
 
Szombaton boszorkányt égetnek Zsámbékon

Szombaton boszorkányt égetnek Zsámbékon

A Fékomadta Fesztivállal űzik a telet szombaton Zsámbékon – remek zenékkel és helyi ízekkel és rengeteg programmal. Húzzatok bele, kell már ide az a tavasz!!
 
 
Fotó: Aurevoir. (Campus Fesztivál)

Küldjétek ti is a csít az Aurevoir. basszerosának!

Bár igyekszik mosolyogni a zenekar által posztolt fotón, de azért szerintünk elkél minden jókívánság a zenekar fiatal basszerosának, aki infarktussal került kórházba.
 
Fotó: 24.hu

Deák Bill Gyula, Csík zenekar és Irie Maffia koncert is lesz Óbuda Napján

Május 2-4. között rengeteg koncerttel, kiállítással, bemutatóval, vetélkedővel és gasztro-örömökkel vár mindenkit a hagyományos Óbuda Napja rendezvénysorozat, ahová a belépés természetesen továbbra is díjtalan.
 
Három napig tart a dínom-dánom az első Győri Nép- és Világzenei Fesztiválon

Három napig tart a dínom-dánom az első Győri Nép- és Világzenei Fesztiválon

Hagyományteremtő szándékkal indul útjára szeptember 14-16 között az első Győri Nép- és Világzenei Fesztivál, ahol minden program ingyenesen látogatható!
 
Fotó: Aurevoir./FB

Megjelent a folyton búcsúzkodó zenekar első lemeze: Aurevoir. – Kikötő

Nem, nem rontottuk el: Aurevoir PONT. Így írják. És úgy tűnik, most révbe értek.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek