Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.

Fotó: Blahalouisiana
Fotó: Samara Joy/FB

Grammy 2023: ez a 23 éves jazzénekes vitte el a pálmát a Maneskin elől

A vasárnapi Los Angeles-i Grammy-gálán a jazzénekes Samara Joy lett a legjobb új előadó, olyan neveket maga mögé utasítva, mint Wet Leg, Anitta és a Maneskin. Samara Joy a legjobb dzsessz vokál album kategóriát is behúzta.
 
Fotó: TV Insider

Nagy meglepi nem volt a Grammy-díjátadón

A várakozásoknak megfelelően Beyoncé lett a legtöbb díjat begyűjtő női előadó a Grammy történetében, miután a vasárnapi, 63. gálán nyert trófeákkal együtt már 28 győzelmet aratott.
 
 
Fotó: Beyoncé/Insta

Beyoncé Grammy-történelmet írhat

A 63. Grammy-díjátadó gálát helyi idő szerint vasárnap este rendezik meg a Los Angeles-i Staples Centerben. A legtöbb, kilenc jelölést idén Beyoncé kapta. Ha ezek közül legalább négyet díjra tud váltani, ő lesz a Grammy történetének legtöbb díjat elnyerő női előadója. Nyolc...
 
Marvin Gaye

Beyonce és a U2 is részt vett a világ 500 legjobb albuma-lista frissítésében

Tizenhét évvel első kiadása után napra kész állapotba hozta a Rolling Stone magazin minden idők legjobb 500 albumának listáját, amelynek élén Marvin Gaye What's Going On című albuma felváltotta a Beatles együttes Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című albumát.
 
Fotó: CTV News

60 dal, ami megmentette Bono életét

Május 10-én töltötte be 60. életévét a világ egyik leggazdagabb, legtehetségesebb és egyben legbőkezűbb rocksztárja, a U2-frontember Bono, aki gyorsan el is készített egy 60-as listát kedvenc dalaiból.
 
Beyoncé lánya a legfiatalabb díjnyertes előadóművész evör

Beyoncé lánya a legfiatalabb díjnyertes előadóművész evör

Beyoncé nyolcéves lánya, Blue Ivy Carter lett a legfiatalabb díjnyertes előadóművész, aki valaha is létezett, azzal, hogy a hétvégén átvette az NAACP Image díjátadó gáláján a legjobb énekes duónak és együttműködésnek járó díjat – adta hírül a 24.hu.
 
 
Fotó: YouTube

A Beatles soha sem létezett, Eminem pedig egy robot

Most bukkantunk a Bors egyik sorozatára, amely a képtelennél képtelenebb sztorikat gyűjt össze, a zenészekre vonatkozók közül válogattunk.
 
Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for dcp

Drake új rekordot írt a Billboard Music Awards történetében

Május elsején adták át az idei Billboard Music Awards szobrocskákat a nyerteseknek Las Vegas-ban, ahol az abszolut győztes az amerikai rapper Drake lett a maga 12 első helyével. Ez a szám egyben új rekord is a BMA történetében. Soha senki nem nyert még ennyi szobrot egyazon évben!
 
Fotó: InStyle

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös...
 
Meglepetés albummal robbantott Beyoncé & Jay-Z párosa!

Meglepetés albummal robbantott Beyoncé & Jay-Z párosa!

Duett albummal jelentkezett a Pop Királynője és a Hip Hop Királya! Mindenfajta előzetes bejelentés és promóció nélkül, csupán pár kósza pletyka által kitaposott ösvényen, június 16-án napvilágot látott Beyoncé és Jay-Z közös lemeze, az EVERYTHING IS LOVE. A kiadvány a páros...
 
Beyonce és Eminem a Coachella fesztiválon

Beyonce és Eminem a Coachella fesztiválon

Beyonce, Eminem és The Weeknd is fellép az áprilisi Coachella zenei fesztiválon Kaliforniában - értesült a The Hollywood Reporter.
 
Visszatér Budapestre a világhírű Harlem Gospel Choir, és Beyoncét énekelnek

Visszatér Budapestre a világhírű Harlem Gospel Choir, és Beyoncét énekelnek

2016 után ismét Magyarországra látogat a híres New York-i kórus, a Harlem Gospel Choir. Az előző évek hatalmas sikere Idén decemberben több koncertet adnak hazánk fővárosában, ráadásul Beyoncé csodálatos dalaival.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek