Most megnézheted, hogy készül a Blahalouisiana új dala!

A Zene Háza "Figyelem, felvétel! – élő stúdió workhop Weil András producerrel és a Blahalouisiana zenekarral" című eseményén bepillanthatsz a felvételek kulisszái mögé, és végignézheted, ahogy egy ötletből végleges dal születik.

Fotó, forrás: Blahalouisiana
Nem hittek Lennonnak... Itt a Blahalouisiana új dala

Nem hittek Lennonnak... Itt a Blahalouisiana új dala

„Mi mást tehetnénk? Tovább énekelünk..." Háborúról és popzenéről szól a Blahalouisiana új dala.
 
Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

A születésnapot azonban lufi és konfetti helyett egyéb meglepetésekkel teszik különlegessé: sőt, a terveik szerint a színpadi díszletben több újrahasznosított, kreatív megoldás is szerepet kap majd.
 
 
Fotó: Blahalouisiana

A Blahalouisiana sokat bír

Látványos, krimiszerű videót forgatott a Sokat bír című dalhoz a Blahalouisiana, amelyben megidézik az alvilág sötét alakjait is...
 
Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

„Hozzánk idomult éjjel az ég" címen megjelent a Blahalouisiana negyedik nagylemeze. A lemezbemutató koncert február 18-án lesz az Akváriumban.
 
A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

A Fishing on Orfű a közönségével való egyeztetés után választotta ki jövő évi dátumát, így történetük során először átnyúlnak a júliusba: a rendezvényt 2022.06.29. és 07.02. között rendezik meg Orfűn.
 
Útravaló szakítás előttre

Útravaló szakítás előttre

Bonni Tyler Its a heartache című klipje adta az inspirációt a Blahalouisiana új videójához, amely a készülő negyedik lemez első single-jéhez, egy nagyívű szerelmes dalhoz készült. A Ne engedj még el azokról a kusza érzésekről szól, melyeket mindannyian megélhetünk egy szakítás...
 
 
Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Eredetileg ismét "külsős" rendezőkkel dolgoztak volna, de ez az ötlet először a helyszín, aztán a pedig karatén miatt meghiúsult. A zenekar dobosa viszont maga is foglalkozik videó gyártással, így eljött az ideje, hogy hasznát vegyék ebbéli tehetségének is.
 
A város felett éppen Barbara lebeg

A város felett éppen Barbara lebeg

Sokáig nem értettük, hogy kerül egy német nyelvű betét a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni című számának végére, de Vincze Lilla nagyon tudja lökni azokat kemény német szavakat. S mint azóta kiderült, ez a keménység volt a cél, és valljuk be: elérte. Nem...
 
Itt az exportképes hazai előadók névsora - Frissült a HOTS shortlist

Az NKA szerint ezek a külföldön leginkább eladható magyar zenekarok

A HOTS könnyűzenei exportiroda évente két alkalommal méri fel zeneipari szereplők véleménye alapján a hazai produkciók exportképességét. A lista nem objektív mérőszámokon alapul, ezért inkább egyfajta pillanatfelvételként tekinthetünk rá, ami azért megmutatja előadók...
 
Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Megjelent a zenekar új albuma, élőben október 26-án az Akvárium klubban hallgathatjuk meg. „A ’Minden rendben’ az eddigi legérettebb lemez, amelyet létrehoztunk – nyilatkozta az énekes-frontember Schoblocher Barbara.
 
Vingardium Borliget

Ingyenes programokkal és a legfinomabb italokkal vár mindekit a Vingardium Borliget

Június 14-én és 15-én harmadik alkalommal várja a jó borok, és a hangulatos zene párosát kedvelő látogatókat a Vingardium Borliget Erzsébet ligeten, ahol idén fellép többek közt a Lóci játszik, a Blahalouisiana, a Péterfy Bori & Love Band, és a Magashegyi Underground is.
 
Ingyenes Ákos koncerttel ünnepel a II. kerület

Ingyenes Ákos koncerttel ünnepel a II. kerület

Június 14-én és 15-én a II. Kerület Napja alkalmából rengeteg programmal készülnek a szervezők a Millenárison. Valószínűleg a legnagyobb érdeklődés a péntek esti Ákos koncertet övezi majd, de lesz bográcsfőzőverseny is, ahol idén a székelykáposztáé a főszerep.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek