Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.

Fotó: Blahalouisiana
Így :) Fotó: Blahalouisiana/FB

Hogy néz ki egy popzenész nyara?

Képzeletbeli mikrofonunkat a Blahalouisiana-tagok felé fordítottuk a fenti kérdéssel – ők meg evvel a dalban feleltek rá...
 
Fotó, forrás: Blahalouisiana

Most megnézheted, hogy készül a Blahalouisiana új dala!

A Zene Háza "Figyelem, felvétel! – élő stúdió workhop Weil András producerrel és a Blahalouisiana zenekarral" című eseményén bepillanthatsz a felvételek kulisszái mögé, és végignézheted, ahogy egy ötletből végleges dal születik.
 
 
Nem hittek Lennonnak... Itt a Blahalouisiana új dala

Nem hittek Lennonnak... Itt a Blahalouisiana új dala

„Mi mást tehetnénk? Tovább énekelünk..." Háborúról és popzenéről szól a Blahalouisiana új dala.
 
Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

A születésnapot azonban lufi és konfetti helyett egyéb meglepetésekkel teszik különlegessé: sőt, a terveik szerint a színpadi díszletben több újrahasznosított, kreatív megoldás is szerepet kap majd.
 
Fotó: Blahalouisiana

A Blahalouisiana sokat bír

Látványos, krimiszerű videót forgatott a Sokat bír című dalhoz a Blahalouisiana, amelyben megidézik az alvilág sötét alakjait is...
 
Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

„Hozzánk idomult éjjel az ég" címen megjelent a Blahalouisiana negyedik nagylemeze. A lemezbemutató koncert február 18-án lesz az Akváriumban.
 
 
A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

A Fishing on Orfű a közönségével való egyeztetés után választotta ki jövő évi dátumát, így történetük során először átnyúlnak a júliusba: a rendezvényt 2022.06.29. és 07.02. között rendezik meg Orfűn.
 
Útravaló szakítás előttre

Útravaló szakítás előttre

Bonni Tyler Its a heartache című klipje adta az inspirációt a Blahalouisiana új videójához, amely a készülő negyedik lemez első single-jéhez, egy nagyívű szerelmes dalhoz készült. A Ne engedj még el azokról a kusza érzésekről szól, melyeket mindannyian megélhetünk egy szakítás...
 
Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Eredetileg ismét "külsős" rendezőkkel dolgoztak volna, de ez az ötlet először a helyszín, aztán a pedig karatén miatt meghiúsult. A zenekar dobosa viszont maga is foglalkozik videó gyártással, így eljött az ideje, hogy hasznát vegyék ebbéli tehetségének is.
 
A város felett éppen Barbara lebeg

A város felett éppen Barbara lebeg

Sokáig nem értettük, hogy kerül egy német nyelvű betét a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni című számának végére, de Vincze Lilla nagyon tudja lökni azokat kemény német szavakat. S mint azóta kiderült, ez a keménység volt a cél, és valljuk be: elérte. Nem...
 
Itt az exportképes hazai előadók névsora - Frissült a HOTS shortlist

Az NKA szerint ezek a külföldön leginkább eladható magyar zenekarok

A HOTS könnyűzenei exportiroda évente két alkalommal méri fel zeneipari szereplők véleménye alapján a hazai produkciók exportképességét. A lista nem objektív mérőszámokon alapul, ezért inkább egyfajta pillanatfelvételként tekinthetünk rá, ami azért megmutatja előadók...
 
Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Megjelent a zenekar új albuma, élőben október 26-án az Akvárium klubban hallgathatjuk meg. „A ’Minden rendben’ az eddigi legérettebb lemez, amelyet létrehoztunk – nyilatkozta az énekes-frontember Schoblocher Barbara.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek