Ami Boggie-val történt, az minden kutyás rémálma

2018. október 29.  ·     ·  mmi

Az Index Mindeközben rovata vette észre az énekesnő Facebook-posztját. Szerkesztőként kénytelen lettem volna elolvasni, de hősiesen bevallom, nem bírtam. Vagy legalábbis nem az egészet.

Ami Boggie-val történt, az minden kutyás rémálma

Leírni is hátborzongató: Boggie kiskutyáját – és őt magát is – megtámadta egy  egy amerikai bulldog. Az énekesnő "megúszta" nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel, Palkó viszont nem élte túl az attakot.

CSAK AZ OLVASSA EL, aki elég erősnek érzi magát hozzá:

Boggie egyelőre nem tudja, akar-e pereskedni. Amiben biztos, hogy a felelős kuytatartás szabályait mindenkinek tudnia kell és be is kell tartania.

"Bízom benne, hogy Palkó halála nem volt hiábavaló és sokan elgondolkodnak majd azon, hogy a saját felelőtlen kutyatartásuk mennyire tud veszélybe sodorni ártatlanokat."– írja.

Hasonlóan kistestű kutya gazdájaként a víz kivert ettől a poszttól, a rémálmom, hogy egyszer ránk ront valami óriás, és nem fogom tudni megvédeni a kutyámat. Márpedig nem ritkán látom, hogy 25 kilós kislányokat sétáltatnak 60-80 kilós kutyák (nem fordítva!), s az előbbieknek érezhetően lövésük sincs arról, miként mennek a dolgok, nem beszélve az állat szabadságát hangoztató, póráz nélkül sétáltató gazdákról...

Szóval, tényleg én is bízom abban, hogy Palkó nem hiába halt meg, és történik valami a felelős kuytatartás témájában. Mert, ahogy a kutyások mondják, MINDIG a gazda a hibás.

Sajnáljuk, Boggie... :(

 

Boggie, felelős kutyatartás

 

 

Szólj hozzá!


Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Remek kis időutazós esténk volt pénteken a The Rasmus zenekar jóvoltából, akik a 15. szülinapját ünneplő legendás Dead Letters albumuk turnéja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

Így Márton-napozik a Lóci játszik és a The Biebers

A Gellért Szálló Márton-napi Borfesztiválja minden évben más-más tematika köré épül fel. Idén Karinthy Frigyes briliáns irodalmi paródiája, az Így írtok ti kínálta az ötletet.

A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2020-t illetően úgy tűnik, hogy a 2019-es versenyhez nagyon hasonló műsorsorozatra számíthatunk, de nagyon meghökkentő határidőkkel és feltételekkel – írja az ESC Hungary
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek