Ami Boggie-val történt, az minden kutyás rémálma

2018. október 29.  ·     ·  mmi

Az Index Mindeközben rovata vette észre az énekesnő Facebook-posztját. Szerkesztőként kénytelen lettem volna elolvasni, de hősiesen bevallom, nem bírtam. Vagy legalábbis nem az egészet.

Ami Boggie-val történt, az minden kutyás rémálma

Leírni is hátborzongató: Boggie kiskutyáját – és őt magát is – megtámadta egy  egy amerikai bulldog. Az énekesnő "megúszta" nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel, Palkó viszont nem élte túl az attakot.

CSAK AZ OLVASSA EL, aki elég erősnek érzi magát hozzá:

Boggie egyelőre nem tudja, akar-e pereskedni. Amiben biztos, hogy a felelős kuytatartás szabályait mindenkinek tudnia kell és be is kell tartania.

"Bízom benne, hogy Palkó halála nem volt hiábavaló és sokan elgondolkodnak majd azon, hogy a saját felelőtlen kutyatartásuk mennyire tud veszélybe sodorni ártatlanokat."– írja.

Hasonlóan kistestű kutya gazdájaként a víz kivert ettől a poszttól, a rémálmom, hogy egyszer ránk ront valami óriás, és nem fogom tudni megvédeni a kutyámat. Márpedig nem ritkán látom, hogy 25 kilós kislányokat sétáltatnak 60-80 kilós kutyák (nem fordítva!), s az előbbieknek érezhetően lövésük sincs arról, miként mennek a dolgok, nem beszélve az állat szabadságát hangoztató, póráz nélkül sétáltató gazdákról...

Szóval, tényleg én is bízom abban, hogy Palkó nem hiába halt meg, és történik valami a felelős kuytatartás témájában. Mert, ahogy a kutyások mondják, MINDIG a gazda a hibás.

Sajnáljuk, Boggie... :(

 

Boggie, felelős kutyatartás

 

 

Szólj hozzá!


Paul McCartney egy filmklasszikusból írt musicalt

Paul McCartney egy filmklasszikusból írt musicalt

Paul McCartney musicalt ír Az élet csodaszép (It's A Wonderful Life) című 1946-os Frank Capra filmklasszikusból – adta hírül a BBC News.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Még egyszer a szigetes pénzfeltöltésről: így használjátok a FestiPayt!

A héten számoltunk be arról, hogy a Sziget-körbe tartozó fesztiválok után tavaly több mint 100 millió (!!!) forint maradt a kasszában, mely összeget a fesztiválozók NEM igényeltek vissza a kártyafeltöltéseikből.

Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is fellépnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek