ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.
 
Fotó: Promotions.hu

ByeAlex-szerzemény lett egy luxusmárka kampányvideójának dala

Beütött a lottóötös a Senkise formációnál, amelynek az épp az X-Faktorban tevékenykedő ByeAlex a mozgatórugója. A luxusmárka Michael Kors lecsapott a nevével játszadozó csapat slágerére.
 
 
Nagy-Szín-Pad 2018: ismét indul a profik versengése

Nagy-Szín-Pad 2018: ismét indul a profik versengése

Ötödszörre is elindul a Volt Produkció és a Petőfi Rádió hazai tehetségmutató versenye a Nagy-Szín-Pad!. A helyszín szokásosan az Akvárium Klub, a versengők száma 8, a zsűrié 10, ráadásul ezúttal a korábbi években már tapasztalatot szerző előadók/zenekarok egy-egy képviselője...
 
Nyolcan szállnak versenybe idén a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért

Nyolcan szállnak versenybe idén a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a koncertező/fesztiválozó produkciók megmérettetése, a Nagy-Szín-Pad!, ahol nyolc különböző stílusú zenekar, illetve előadó harcol egymással a közönség kegyeiért – és az igencsak kecsegtető fődíjért.
 
Itt a Majka-ByeAlex–klip következménye!

Itt a Majka-ByeAlex–klip következménye!

Ha valaki kimaradt volna a botrányból, a cikk alján csatolt hírekből tájékozódhat. A többieknek addig elmondjuk, hogy az NKA, aki a klip létrehozását 100 ezer forinttal támogatta, ma közleményt bocsájtott ki. Változtatás nélkül közöljük.
 
Fotó: Puskás Peti/ ByeAlex FB

ByeAlex üzent

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nagy port kavart ByeAlex és Majka új klipje. Majkát már idéztük (alul csatoljuk), most változtatás nélkül közöljük Márta Alex reagálását.
 
 
Bulvárturkáló: hatalmas a botrány a Majka-ByeAlex–klip miatt

Bulvárturkáló: hatalmas a botrány a Majka-ByeAlex–klip miatt

Két témával van tele most a bulvár, az egyik ez a bizonyos klip, amelyet többen nőgyalázásként aposztrofálnak, valamint azzal, hogy Emilio meghízott. Érdekes... Mások levetett bulvárhíreiből válogattunk.
 
Kritikán aluli vagy a legnagyobb rajzene? ByeAlex és Majka közös videója megosztja a népet

Kritikán aluli vagy a legnagyobb rajzene? ByeAlex és Majka közös videója megosztja a népet

A 2016-ban debütáló Senkise (ByeAlex és Tembo trap duója) egy 18 karikás számmal és klippel izgatja fel a magyar közönséget. Az „U, u, u”című számban Majka is feltűnik...
 
ByeAlex és a Zongorista

3 hónap, 3 közkedvelt hazai előadó, 3 különleges hangulatú koncert

Októberben az Anna And The Barbies Trio, novemberben Jamie Winchester, decemberben pedig a ByeAlex - Koltay Kurszán duó ad családias hangulatú koncertet a GetCloser Acoustic programsorozat keretében a Barabás Villában.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek