Fotó: BFZ

Egy zenész a reptéren is zenész...

A Grammy-díjas amerikai zongoraművész, Emanuel Ax a Fesztiválzenekarral közös turnéja alatt leült kicsit gyakorolni a toulouse-i reptéren a zongorához, és pillanatok alatt elvarázsolta az átutazókat. Fischer Iván karmester pedig szívószálból „faragott” sípot, és azzal...
 
A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

Balanyi Szilárd a Quimby mellett saját szólóprodukciójával pörög, mi is mutogattunk tőle már klipeket, viszont ez a mostani különbözik egy dologban az előzőktől: a teljes zenekar feltűnik benne.
 
 
Fotó: Nem Adom Fel/FB

20 éves a Nemadomfel együttes - Jubileumi buli az Akváriumban

Szülinapi bulira készül Magyarország legkedveltebb sérült emberekből álló csapata, a Nem Adom Fel együttes. A május 8-i jeles eseményen jó néhány sztárvendég is felbukkan majd a színpadon.
 
Koncertek, bulik, sztárok – a hétvégén  Becherovka Miskolci Farsang

Koncertek, bulik, sztárok – hétvégén Becherovka Miskolci Farsang

A Tátrai Band, a Takáts Tamás Blues Band, Török Ádám, Deák Bill Gyula és Vastag Csaba csak néhány előadó, akik az eddigi évekhez hasonlóan idén is fergeteges hangulatot varázsolnak a finom ételek és italok illatában úszó Miskolc belvárosába, ahol az év legnagyobb téli...
 
Vajon kinek írt először levelet új írógépéről John Lennon?

Vajon kinek írt először levelet új írógépéről John Lennon?

S melyik legendás színésznőre szeretett volna hasonlítani Cher gyerekkorában? Ezekre és még számos más titokra is fény derül a Beszélő levelek decemberi előadásán.
 
Neneh Cherry Magyarországra jön!

Neneh Cherry Magyarországra jön!

A svéd-brit előadó október 19-én megjelenő, Broken Politics című új albumát mutatja be február 25-én az A38 Hajón.
 
 
Fotó: BFZ/FB

Meghallgatnád a Fesztiválzenekart ingyen?

Még véget sem ért a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kirobbanó sikerű európai turnéja, a zenekar muzsikusai Nagy-Britannia, Spanyolország és Olaszország neves fesztiváljai után máris ingyenes hazai koncertsorozatukra, a Közösségi Hétre hangolódnak. Szeptember 4. és 9. között az...
 
Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.
 
Ennyit nem ér meg a dolog... – Zacher doktor a Balaton Soundon rendel

Ennyit nem ér meg a dolog... – Zacher doktor a Balaton Soundon rendel

Mint a legtöbb fesztiválra, így a Balaton Soundra is minden évben több tízezer fiatal látogat ki, olyanok is, akik nem feltétlenül vannak tisztában saját határaikkal, korlátaikkal.
 
Fotó: laut.de

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.
 
Fotó: tertanc.hu

Vasárnap újra ingyenes TérTáncKoncert a Bazilikánál!

Már csak néhány nap, és újra TérTáncKoncert Fischer Ivánnal és a Budapesti Fesztiválzenekarral. A világhírű együttes új helyszínen, a Szent István-bazilika előtti téren zenél június 17-én 19 órától.
 
Nagy Ervin ellopja a showt a Valami Amerika 3-ban

Nagy Ervin ellopja a showt a Valami Amerika 3-ban

Csütörtöktől láthatja a nagyérdemű a mozikban a Valami Amerika harmadik részét, ahol a régi kedvelt szereplők mellett új művészek is helyet kaptak. A sajtóbemutatón a film megtekintése után a szereplőkkel és a rendezővel is válthattunk néhány szót.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek