Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.

 Partra magyar!
 KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.
 
Besh o droM, Szekeres András, Üllői Úti Fá:k és mások: Vagabond Korzó 2023

Besh o droM, Szekeres András, Prosectura, Üllői Úti Fá:k: műfajok kavalkádja a Vagabond Korzón

Június 3-án, szombaton immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaharasztiban a Vagabond Korzó összművészeti és gasztrokulturális fesztivál.
 
 
Fotó: MTVA

Adamis Annát ünneplik szombaton a Dunán

Életpályája elismeréseként a Petőfi Zenei Díj Életműdíjával jutalmazzák a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett dalszövegírót, költőt, Adamis Annát. A nyilvánosságot kerülő művészt február 18-án gálával ünneplik pályatársai és a hazai zenei...
 
Fotó:  VéNégy Fesztivál/2021.

Íme, a jubileumi VéNégy Fesztivál első körös fellépői

2023. június 22. és 25. között jön, jön, jön a jubileumi VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A hazai zenei élet krémje mellett a holland Kraak & Smaak is érkezik a Dunakanyarba.
 
 Szörp Fesztivál – hol máshol, mint Szobon

Szörp Fesztivál – hol máshol, mint Szobon

Pazar panoráma, szobi ízek és finom dallamok – augusztusban a Dunakanyar egyik legszebb részén jön a Szörp Fesztivál koncertekkel és gasztronómiai élményekkel.
 
Fotó: Duna Karnevál 2021.

A hétvégén kezdődik a Duna karnevál

A FolKid Gyermek Népművészeti Fesztivál gálaestjével, hungarikumok bemutatásával, világ- és népzenei koncertekkel, valamint nagyszabású gálaműsorral várják a néptánc és népzene iránt érdeklődő közönséget a 27. Duna Karneválon június 3. és 12. között Budapesten.
 
 
Koncertek a ráckevei kastélykertben – jön a Duna-part Feszt!

Koncertek a ráckevei kastélykertben – jön a Duna-part Feszt!

Fesztivállal várják idén nyáron először a zene és a csodálatos zöld, vízparti környezet szerelmeseit Ráckevén. A Duna-part Feszt július 28-án nyitja meg kapuit Ráckevén, a Savoyai-kastély parkjában.
 
Piros pezsgő: szilveszter Szenes-koncerttel

Piros pezsgő: szilveszter Szenes-koncerttel

A Duna World idei szilveszteri műsorán Szenes Iván szilveszteri koncertjének részesei lehetünk, kedvenc dalainkkal, sok ezer honfitársunkkal együtt, a Szenes Iván térről közvetítve – ahol a legtöbb magyar sláger született.
 
Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Július 17-én – már 13. alkalommal – kerül sor a helyi hagyományokra épülő Szentendrei Ister Napokra, amely számos, a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programot kínál a helybelieknek és az odalátogatóknak.
 
 A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna...
 
Fotó: CityRocks, 2019.

Százak zenélnek együtt Kolozsváron júniusban

Amennyiben a járványügyi helyzet engedi, akkor június 19-én Kolozsvár főterén, augusztus 21-én pedig Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten állhat össze "Közép-Európa legnagyobb rock zenekara".
 
2019. kecskemét (Cityrocks FB)

Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem rendezik meg a Cityrocksot

A szegedi és a tavalyi kecskeméti össznépi zenélés sikerén felbuzdulva a szervezők idén Dunaújvárost jelölték meg a térképen elfoglalandó területként, aztán a vírushelyzetben feladták bástyáikat, és törölték a zene legnagyobb magyarországi flashmobját.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek