Fotó: Cecilia Gault/FB

Tavaszi szél vizet áraszt – Amerikai énekesnővel készített közös dalt Lotfi Begi

A magyar dj-producer és Cecilia Gault Heartbreak című száma és klipje éppen az imént debütált.
 
Fotó: Fotó: Adamkó Péter/Mordái FB

A Mordái is fellép a Müpa parádés népzenei gálaműsorán

A Müpa hagyományos, 2008 óta megrendezett magyar népzenei gálája 2023-ban is a táncházi zenétől a világzenei produkciókig mutatja meg a hazai folkzenét jellemző sokszínűség megannyi árnyalatát.
 
 
Fotó: Skitterphoto/pexels.com/hu-hu/foto/multidezo-zene-antik-retro-9295/

Februárban ismét Rákóczi Ferivel, Boros Lajossal, Jáksó Lászlóval szól a rádió

A rádiózás világnapja alkalmából egész napos rendhagyó adást szervez Lantai Tamás, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Mex. Február 13-án először jelentkeznek egy csatornán az ismert műsorvezetők: Vágó Piros, Garami Gábor, Rákóczi Feri, Boros Lajos és Jáksó László.
 
Peppa malac szerdán Budapestre jön

Peppa malac szerdán Budapestre jön

December 28-án a budapesti BOK csarnokban lesz látható a Peppa Pig's Celebration című élő gyermekelőadás. A magyar turné során ezután még Szegeden, Pécsett és Veszprémben is találkozhatnak a kicsik a kedvenc mesehőseikkel.
 
Fotó: Hortobányi Orsolya

Solti János Artisjus-díjat kapott!

Tizenegy előadóművész és tizenegy pedagógus részesült idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására 2022. december 14-én került sor.
 
1998/2022. (C.A.F.B./FB)

C.A.F.B.: Ugyanazt csináljuk mint régen, csak pár évvel idősebben – közeleg a nagy punkünnep

Közeleg a punkzenéért rajongók kedvenc év végi minifesztiválja, olyan visszatérő legendákkal, mint a Hétköznapi Csalódások, a Hatóságilag Tilos, vagy éppen a ’90-es évek szintén mai napig meghatározó idolja, a C.A.F.B.. A December 17-i buli kapcsán az USA-ból érkező Szakácsi...
 
 
Uriah Heep-koncert lesz vasárnap a Hungexpón

Uriah Heep-koncert lesz vasárnap a Hungexpón

Az 53 éve alakult Uriah Heep ad koncertet december 11-én vasárnap a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Plenáris termében. A legendás brit hard rock zenekar két blokkból álló dupla műsort ad.
 
Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal énekesnő lemez mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg.
 
Visszajön a Deep Purple!

Visszajön a Deep Purple!

"Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról" – írtuk 2019-ben, amikor az akkori budapesti koncertjüket harangoztuk be. A turné elnevezése ez volt: "Long Goodbye Tour". Úgy tűnik, ez a búcsú tényleg hosszúra nyúlik, de ennek kivételesen elég sokan örülnek.
 
Fotó: Leah Kelley/Pexels

A Bagossy Brothers Companyval és másokkal készül a meseszerű arénás produkció

Szeptember 30-án, a Magyar Népmese Napján jelentették be, hogy 2023. november 5-én Heted7 Dalok címmel nagyszabású színpadi előadást mutatnak be a Papp László Sportarénában.
 
Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

A Budapest Airport a Korda-Balázs házaspár bevonásával videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zárt körű repülőtéri koncertre, amelynek az 1. Terminál lesz a helyszíne.
 
Fotó: Dita Vollmond

Two Steps From Hell Live – az Arénában ad koncertet Thomas Bergersen és Nick Phoenix

A világhírű zeneszerzők összefogásából indult Two Steps from Hell amerikai formáció olyan filmek zenéihez is nevét adta, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy az X-Men. Élő koncertshow-jukat Európa legnagyobb koncerthelyszínein mutatják be – Budapestre is elhozzák.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek